Päivitetty 19.11.2016

Kodin saanut koira: LUCKY BLACK (nyk. Hukka)


Syntymäaika: 2015
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
kastroidaan

 

25.9.2016
Aktiivien vieraillessa Romaniassa he olivat menossa eläinsuojelija Mihaela Soaren luokse, kun he pysähtyivät matkallaan ison tien reunaan ruokkimaan lähettyvillä liikkuvia koiria. Paikalla näkyi kolme koiraa, joista yksi oli riittävän rohkea ja juoksi innoissaan tutustumaan uusin ystäviinsä. Pikkuinen oli laihassa kunnossa ja hyvin nälkäinen, se söi ruokansa nopeasti hotkien. Lähellä ollut paikallinen mies tiesi kertoa, että koirat olivat asuneet perheen kanssa kylässä kesän ja nyt kun perhe oli muuttanut takaisin kaupunkiin, koirat oli jätetty jälkeen. Pikkuinen otettiin mukaan Mihaelan luokse ja se sai nimekseen Lucky Black.

Mihaelan luona Lucky Black aluksi vähän jännitti uusia koiraystäviä, mutta pian se rentoutui ja löysi itselleen mukavan paikan nojatuolista. Se on tosi leikkisä ja vielä vähän pentumainen, sellainen iloinen vekkuli. Pikkuinen on erittäin ihmisrakas ja ystävällinen ja se antaa ottaa ruoan nenän edestä pois eikä puolusta sitä ollenkaan. Lucky Black tulee hyvin toimeen muiden koirien sekä kissojen kanssa.

Kooltaan Lucky Black on noin 35 cm ja painoa sillä on 7-8 kg.

13.10.2016
Lucky Black on tänään varattu omaan kotiin, onnea Lucky Black ja perhe <3

19.11.2016
Lucky Black lensi tänään omaan kotiinsa ja sai nimekseen Hukka. Ihanaa yhteistä taivalta Hukalle ja perheelle!

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Lucky Black saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Lucky Black on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Krista Norvasuo

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.