Päivitetty 29.12.2016

Kodin saanut koira: MAGIA


Syntymäaika: 2013
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (OneVet)
steriloidaan

 

16.11.2016
Kulkurien aktiivit vierailevat säännöllisesti Romaniassa paikallisten yhteistyökumppaneiden luona. Yksi matkojen tarkoituksista on kartoittaa uusia sopivia koiria yhdistyksen adoptio-ohjelmaan. Marraskuussa Romanian matka kohdistui mm. eläinlääkäriasema Clinica Veterinara OneVetiin jonka kanssa yhdistys tekee tiivistä yhteistyötä päivittäin. Klinikan kautta kulkevat mm. kaikki Suomeen saapuvat koirat. Tämän lisäksi Onevet tarjoaa turvapaikan monelle kadulta pelastetulle. Klinikan koirasuojalla, OneVet Pensionissa odottaa omaa kotiaan ympärivuotisesti noin 200 koiraa. Yksi  pelastetuista  on pieni Magiaksi nimetty koira. Hurmattuaan Kulkurien aktiivit mukavalla luonteellaan ja suloisella ulkonäöllään Magia valikoitui yhdeksi niistä onnekkaista koirista, joiden on aika aloittaa kodinetsintä Suomesta. 

Ennen OneVetiin päätymistä Magia on ollut paikallisen perheen koira. Romanialaisen mittapuun mukaan se on jopa hyväonninen koira, sillä perhe toi Magian pentuineen koirasuojalle kun varaa niiden pitämiseen ei enää ollut. Useinhan koirat tässä tilanteessa vain hylätään kadulle. Magia on luonteeltaan rauhallinen ja ystävällinen. Uusia ihmisiä se tulee tervehtimään mielellään ja pyytää päästä syliin. Tarhalla se on huolehtinut hyvin pennuistaan joiden kanssa asuttaa samaa häkkiä. Magialla on korkeutta noin 30-35cm ja painoa noin 6kg.

7.12.2016
Suloinen Magia on varattu omaan kotiin Suomeen.

29.12.2016
Magia-neiti saapui eilen omaan kotiinsa. Kaikkea hyvää tulevaan pikkuinen <3

 


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Magia saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Magia on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Taija Mäkinen

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.