Päivitetty 14.03.2021

Kodin saanut koira: MAGURA, nyk. HERTTA


Syntymäaika: 02/2020
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Ioana Bodea)
steriloitu

 

Magura on herättänyt paljon kiinnostusta, eikä siitä oteta tällä hetkellä enempää kyselyitä vastaan.

*********

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta
13.1.2021

Ioana Bodea on yksi Kulkureiden yhteistyökumppaneista Romaniassa. Ioana asuu tällä hetkellä miehensä ja äitinsä kanssa kerrostaloasunnossa Bukarestissa. Hän on perinyt rakkautensa eläimiin äidiltään ja ukiltaan.

Ioana tekee yhteistyötä eläinlääkäri Adina Vladutin kanssa. Vuonna 2013 he yhdistivät voimansa ja ryhtyivät steriloimaan ja auttamaan kodittomia koiria entistä enemmän, ottaen koiria turvaan kaduilta Adinan perustamalle pienelle tarhalle. Tästä lähtien Ioana on toiminut oman päivätyönsä ohella vapaaehtoistyöntekijänä ensin Onevetin koiratarhalla Bukarestissa ja nyt myöhemmin Cosobassa sijaitsevalla koiratarhalla, jota ylläpitää Adina Vladutin perustama yhdistys One Rescue Association.

Ioana Bodean puoliso löysi Maguran kadulta marraskuun alussa ja Magura pääsi asumaan Ioanan omalle pienelle tarhalla Mosulic-nimisen koiran kanssa. Magura tulee hyvin toimeen muiden koirien ja myös ihmisten kanssa. Magura ei ainakaan tarhalla ole haukkunut juuri lainkaan ja vaikuttaa olevan melko rauhallinen koira. Toki kotioloissa se saattaa aktivoitua enemmän.

Maguralla on ikää noin 11 kk ja kokoa tällä hetkellä noin 45cm/13kg.

Päivitykset

14.3.2021

Magura saapui omaan kotiin 13.3.2021 ja sai uudeksi nimekseen Hertta.

10.2.2021

Kauniille Maguralle koitti onnenpäivä – hänet varattiin omaan loppuelämän kotiin!

12.1.2021

Magura pääsi mukaan Kulkurien adoptio-ohjelmaan, jonka myötä neidolle löytyy toivottavasti se ikioma loppuelämän oma koti.

________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Magura saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Magura on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Laura Arala

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.