Päivitetty 15.02.2021

Kodin saanut koira: MAISA


Syntymäaika: 11/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Happy Dogs Moreni)
steriloitu

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta
9.11.2020

Happy Dogs Moreni on eläintenhoitajana työskentelevän Anda Popescun vetämä koiratarha, joka sijaitsee köyhässä kylässä noin 1,5 h matlan päässä Bukarestista. Andalle on tärkeää, ettei koiramäärä tarhalla nouse, koirat voivat siellä kokonaisvaltaisesti niin hyvin kuin mahdollista, ja että kaikki koirat ovat steriloituja tai kastroituja sekä säännöllisesti rokotettuja. Tarhalla asuu yhteensä noin 100 koiraa. Lisäksi yhdistyksellä on suojaisampi, puutarhamaisella alueella sijaitseva ”sanctuary”, jossa asustaa noin 20-30 koiraa. Happy Dogs Morenin koiratarha on romanialaisittain hyvin siisti ja hyvin hoidettu.  Tarhan koirat asuvat pääsääntöisesti yksin häkeissään, joissain häkeissä on kaksi koiraa. Häkkialue on kokonaan katettu ja niissä kaikissa on pehmustettu koppi.

Maisa on noin 4-vuotias narttu, joka on asunut Happy Dogs Morenin tarhalla noin vuoden. Maisa on pelastettu tarhalle läheltä urheilukenttää, josta se löydettiin kahden nuoren pennun kanssa. Alue ei ollut turvallinen kodittomille koirille, joten perhe tuotiin turvaan tarhalle.  Yksi pennuista on jo saanut kodin,  mutta Maisa asustelee edelleen tarhalla yhdessä toisen pentunsa kanssa. Maisa on lempeän ja ystävällisen oloinen koira, joka tervehtii innokkaasti häkin luona vierailevia ihmisiä. Maisa ilahtuu ihmisen huomiosta ja tulee toimeen myös muiden rauhallisten koirien kanssa. Nyt Maisa on otettu adoptio-ohjelmaan, jossa tämä sympaattinen rouva etsii itselleen ikiomaa loppuelämän kotia.

Maisa on noin 50-55 cm korkea ja painaa runsaat 25 kg.

Päivitykset

13.2.2021

Ystävänpäivän aatto oli Maisalle todella erityinen:  Maisa matkusti tänään Suomeen ja tapasi ensi kertaa oman perheensä. Onnea Maisa ja perhe <3

26.11.2020

Maisa ei tätä itse vielä tiedä, mutta tytön tulevaisuus sai tänään valoisamman käänteen. Maisa varattiin omaan loppuelämän kotiin! Onnea Maisa ja perhe! <3

9.11.2020

Maisa aloitti kodin etsinnän Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

_______________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Maisa saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Maisa on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Maisa saapuu Suomeen steriloituna/kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Maisa on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa. 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Maisan yhteyshenkilö: Laura Arala

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.