Päivitetty 03.11.2019

Kodin saanut koira: MANNA


Syntymäaika: 6/2017
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Carpe)
steriloitu

Perustiedot ja tausta:

23.7.2019

Carpe on romanialaisen eläinsuojelija Carmen Mandescun perustama yhdistys ja lähellä Bukarestia sijaitsee myös Carpen tarha. Carmen Mandescu on aiemmin toiminut Asociatia A Doua Sansan toisena perustajajäsenenä Glinan tarhalla, jonka kanssa myös Kulkureilla oli yhteistyötä vuodesta 2012 lähtien. Carpen tarha on ollut Carmenin ja Rescueyhdistys Kulkurit ry:n yhteinen projekti. Koirien lisäksi Carpen tarhalla elää suomalainen valokuvaaja ja Kulkurien vapaaehtoistyöntekijä Veera Nuri. Veera huolehtii tarhalla olevien noin 90 koiran, muutaman kissan sekä  sian päivittäisestä hoidosta ja samalla pyörittää tarhan arkea.

Harvemmin on koiran pelastaminen Romaniassa näin vaivatonta. Mannan tarina on sellainen, että Veera ajeli hiekkatietä Carpen tarhan läheisyydessä ja havaitsi Mannan tien vieressä. Hän pysäytti auton, ja avasi oven – ja samantien Manna hyppäsikin syliin. Näin Manna pelastui kesäkuussa 2019. Manna on luonteeltaan avoin ja mutkaton koiratyttö. Se on hauska, kaunis koira, jonka voi kuvitella sopeutuvan monenlaiseen ympäristöön.  Se hakee paljon kontaktia ihmiseen. Manna asuu toisen nartun kanssa, joka vähän pomottaa sitä. Mannaa se ei tunnu haittaavan.

Manna on kooltaan 35cm korkea ja painaa 8 kiloa.

Päivitykset

19.10. 2019

Manna (uusi nimi on Luna ) lensi kotiin. Onnea matkaan uuteen elämään!

9.9. 2019

Mannan vastustamaton hymy toimii – uusi koti on löytynyt, ja tyttö varattiin! Vuh!

5,9.2019

Manna-tyttönen on saanut paljon kyselyitä. Toivottavasti uusi koti löytyy näiden ehdokkaiden joukosta.

28.8. 2019

Mannan varaus on valitettavasti peruuntunut ja tyttö etsii edelleen omaa kotia.

25.7 2019

Iloisia uutisia pikkuneidille, hänet varattiin omaan kotiin!

23.7. 2019

Manna-neiti kipitti joukon jatkoksi etsimään kotia Kulkureiden adoptio-ohjelmassa.

_____________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Manna saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Manna on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Antti Silvola

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.