Päivitetty 03.08.2018

Kodin saanut koira: MAPLE


Syntymäaika: 2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa ( Mihaela Soare)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta

13.5.2018
Romaniassa Târgovișten kaupungissa asuva Mihaela Soare tekee kaikkensa auttaakseen oman kaupunkinsa alueen kodittomia koiria ja kissoja.Mihaela asuu vanhan äitinsä kanssa omakotitalossa, joka on täynnä heidän pelastamiaan eläimiä. Eläimet ulkoilevat aidatulla pihalla, mutta tämän lisäksi Mihaela käyttää koiria mahdollisimman usein hihnalenkeillä. Eläimet asuvat sisällä talossa eli hyvin kodinomaisessa tilassa, mutta koska eläimiä on paljon, eivät ne saa tarpeeksi yksilöllistä huomiota. Mihaela tekee kovasti töitä, jotta koirat oppisivat kotikoiran alkeita ennen omaan kotiinsa matkaamista.

Yksi Mihaelan talteenottamista koirista on pieni ja iloinen Maple. Maplen Mihaela löysi noin 3 kuukautta sitten kadulta, jonne joku sen oli ilmeisesti jättänyt. Tämä noin 2-vuotias tyttö on täynnä energiaa. Se leikkii ja juoksee hakien kanssaan leikkimään niin koiria kuin ihmisiäkin. Myös kissojen kanssa Maple tulee hyvin toimeen.  Ihmisen Maple antaa käsitellä ongelmitta itseään. Se myös kovasti nauttii kosketuksesta ja tuleekin kerjäämään omatoimisesti rapsutuksia. Maple ei juurikaan hauku. Maplella todettiin löyettäessä sylkirauhasen kysta, joka operoitiin. Tämä ei enää aiheuta oireita, eikä vaivan pitäisi myöskään uusia.

Maple on noin 30cm korkea ja panoia sillä on 9kg.

13.7.2018

Iloinen Maple pääsi vihdoin oman perheensä luo Suomeen.

14.06.2018
Herttainen Maple on varattu omaan kotiin Suomeen.

13.5.2018
Maple aloitti kodin etsimisen Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Maple saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä, steriloituna ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Maple on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:  Nina Ehrström

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.