Päivitetty 01.09.2018

Kodin saanut koira: TEDDYE


Syntymäaika: 11/2016
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (yksityinen)
kastroitu
Perustiedot ja tausta
21.2.2018

Teddye on hieman yli vuoden ikäinen uros, joka tulee Kulkurien adoptio-ohjelmaan etsimään kotia. Alunperin Teddye on pentuna löydetty kadulta, josta se on pelastettu. Teddye on jo kokenut kotikoira, ja on asunut nykyisessä kodissaan noin puoli vuotta. Teddye on kasvanut sekä uros että narttu mopsin kanssa omassa perheessään Romaniassa. Teddye etsii nyt kuitenkin uutta kotia, koska uros mopsi ei tule Teddyen kanssa toimeen. Teddye itse rakastaa niin toisten koirien kuin kissojenkin seuraa. Kotona Teddyeta voisikin jo odottaa koirakaveri, joka jaksaisi leikkiä temmeltää aktiivisen Teddyen kanssa. Teddye osaa myös mm. mennä maate ja nousta ylös pyydettäessä. Pentuna Teddye on jännittänyt vieraita ihmisiä, mutta on kasvaessaan rohkaistunut ja selviää uusista tilanteista jo normaalin koiran tapaan. Teddye on kriittisiltä mitoiltaan noin 22-25kg ja 50cm korkea.

14.6.2018
Teddye on tänään varattu ikiomaan kotiin Suomeen.

————————————————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Teddye saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Teddye on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Teddyen yhteyshenkilö: Matleena Grönroos

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.