Päivitetty 22.09.2019

Enkelikoira: MAX BOY


Syntymäaika: 2013
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Carpe)
kastroitu

 

26.7.2018

Perustiedot ja taustat:
Max Boylla on ollut oma ihminen, mutta vuonna 2015 sen omistaja kuitenkin päätti hylätä Max Boyn kadulle. Syytä, miksi näin teki, emme voi käsittää. Maxilla oli kuitenkin onnea ja se pääsi turvaan Romanialaisen eläinsuojelijan luokse yksityiselle tarhalle, jossa viettikin jonkun vuoden. Huhtikuun lopulla 2018, pääsi Max muuttamaan Carpen tarhalle ja tuosta matkasta tarhalle löytyy video alhaalta.

Max Boyn rotuperimästä löytyy varmasti paljon saksanpaimenkoiraa, tästä kielii pojan ulkonäön lisäksi, myös sen energisyys. Palloleikit ovat Maxin suosikki ja toimii myös hyvänä palkkiona koulutuksessa. Max on tasapainoisen tuntuinen koira, maltillinen ja rakastaa ihmisiä, niin tuttuja kuin vieraitakin ja nauttii kaikesta saamastaan huomiosta. Vaikka Max jaksaa tehdä ja touhuta ihmisen kanssa, osaa se myös rauhoittua ja nauttia vain rauhasta ympärillään. Max on tullut vaihtelevasti toimeen toisten koirien kanssa. Toisen uroksen seuraksi Maxia ei varmuuden vuoksi luovuteta, mutta narttukoira voisi olla mahdollinen. Tämä kuitenkin vaatii koiratuntemusta osaavan kodin.

Max Boy tarvitsee tekemistä sekä pään käyttöä ja etsiikin kotia, missä tullaan harrastamaan ja liikkumaan. Maxista saa varmasti upean ystävän ja kaverin lenkkipoluille, koiran joka seuraa uskollisesti vaikka maailman ääriin.

Max Boy on tällä hetkellä noin 65 cm korkea ja painoa pojalla on hieman reilut 30 kiloa.

22.9.2019
Saimme valitettavasti kuulla että Max Boy on lopetettu keskustelematta yhdistyksen kanssa käytöksellisten ongelmien takia. Olemme hyvin surullisia tästä, juokse vapaana Max Boy, olemme pahoillamme että elämäsi päättyi näin.

8.10.2018
Pitkä odotus, niin koiran, kuin kodinkin, päättyi viikonloppuna 6.10.2018. Max sai omat ihmiset vihdoinkin. Onnea kodille ja Maxille onnellista uutta elämää Suomessa.

3.9.2018
Onnea ja iloa! Max Boy on tänään varattu Suomeen.

26.7.2018
Carpen tarhalla on mahdollisuus käyttää koiria kävelyllä ja näin teimmekin Maxin ja Ladyn kanssa. Max nautti suuresti kävelystä, haisteli ja maisteli heinäntupsuja. Mitään ongelmia ei ollut, vaan Max käyttäytyi hihnassa kuin vanha tekijä ja Ladyn seurassa käveli kaikessa rauhassa (VIDEO). Tarhalla suoritetut hoitotoimenpiteet, kuten turkin harjaus sujui myös hienosti. Kiltti ja kultainen poika ja kertakaikkisen upea.

12.6.2018
Ylväs ja karismaattinen Max. Muutoksia Maxin luonteeseen ei ole tullut, edelleen tasapainoinen, rauhallinen, ihmistä rakastava ja kaiken kaikkiaan valloittava koira, joka omaa hyvällä tavalla itsevarman luonteen. Namit maistuivat hyvin kädestä, joten Maxi Boyn kouluttaminen sujuu helposti ja koiralla varmasti riittää tahtoa tehdä kaikkea kivaa oman ihmisensä kanssa.
Uskomatonta, mutta totta, Max on etsinyt kotiaan jo 2 vuotta, olisiko vihdoin ja viimein Maxin vuoro. Uudelta videolta saa pienen maistiaisen, mitä elämä voisi olla, kun seurassasi on Max.

21.5.2018
Max on ollut jonkun aikaa Capren tarhalla ja näin saamme pian tarkempaa tietoa koiran mahdollisesta sopivuudesta muiden koirien kanssa. Muutaman kerran, edellisessä tarhassaan, on Max päässyt karkaamaan ja on tavoitettu naapurista, jossa on koiria, niin uroksia kuin narttujakin, eikä siellä ollut ongelmia Maxin kanssa. Uusia kuvia Max Boysta.

15.08.2017
Max Boy on edelleen oma iloinen itsensä, sen naama on aina sen näköinen kuin se nauraisi koko ajan. Max rakastaa edelleen ihmisen läheisyyttä ja huomiota, se varmasti antaisi mitä vain jotta saisi joka ilta käpertyä oman ihmisen kainaloon nukkumaan, ilman että olisi enää koskaan vaaraa hylkäämiselle.
Poitsulle lisätty muutama kuva jälleen.

10.6.2017
Max Boylla on todettu sydänmato, joka tullaan hoitamaan ennen kuin Max Boy voi matkustaa omaan kotiinsa Suomeen. Odotettu aika hoidon kestolle on noin 2,5 kuukautta.

17.03.2017
Upealle Max Boylle lisätty muutama kuva. Max on säilyttänyt ihmisrakkaan luontonsa ja jakaa rakkauttaan mielellään. Toiminta ja läheisyys ovat Maxille ne mitä se kaipaa, vastaavasti omistaja saa Maxilta pyyteettömän rakkauden ja suuren ihailun.

28.02.2017
Ihana ja todella komea Max-Boy etsii edelleen sitä ikiomaa kotiaan. Kuten uudesta videosta näkee, Max Boy on todella leikkisä ja iloinen poika.

04.01.2017
Komea Max Boy asustaa edelleen Romaniassa yksityisellä tarhalla. Max Boy ei ole muuttunut lainkaan, sen energiatasot ovat säilyneet entisellään ja se edelleen rakastaa ihmisiä yli kaiken. Valitettavasti se ei edelleenkään tule toimeen muiden koirien kanssa, ainakaan stressaavissa tarhaoloissa.

26.05.2016
Max Boylle lisätty jälleen muutama uusi kuva. Max Boyn on tavannut jälleen muita koiria remmissä, mutta poika ei edelleenkään tule muiden koirien kanssa valitettavasti. Ihmisiä kohtaan Max Boy on edelleen mitä valloittavin ja tottelevaisin, tästä pojasta saisi varmasti mitä upeimman harrastuskaverin!

13.4.2016
Max Boy tuli Kulkurien sivulle etsimään kotiaan.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Max Boy saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Max Boy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Max Boyn yhteyshenkilönä toimii Stina Nurmikoski

 

 

Max muuttaa Carpen tarhalle  huhtikuun lopulla 2018

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.