Päivitetty 29.10.2016

Kodin saanut koira: MEEBO


Syntymäaika: 6/16
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Glina)
Ei steriloitu


20.9.2016

A Doua Sansa on kahden naisen, Carmenin ja Ioanan perustama eläinsuojeluyhdistys, joka ylläpitää koiratarhaa Glinan kylässä. Toisen perustajan, Carmen Mandescun, tuttava oli löytänyt tämän ihastuttavan koiraperheen, johon kuuluu emo ja kaksi pentua. Hän oli pitänyt näistä huolta, kunnes pennut olivat tarpeeksi vanhoja asumaan tarhalla. Suloinen Meebo, joka on Hilppa-emon biologinen pentu, odottaa loppuelämän kotiaan tällä kyseisellä tarhalla emonsa ja ottosiskonsa Beebon kanssa.

Meebo on ottosiskoaan rauhallisempi tapaus. Se on luonteeltaan erittäin kiltti, lempeä ja kaikkia kohtaan hyvin ystävällinen. Vierailijoiden tullessa häkkiin Meebo on iloisena vastassa, mutta odottelee rauhallisesti ja hiljaa omaa vuoroaan. Se ei häsellä turhia, eikä hauku. Meebon vuoron viimein koittaessa se kellahtaa selälleen onnellisena ja nauttii masurapsutuksista. Näinkin nuoreksi koiraksi Meebo on erittäin kohtalias ja sympaattinen tapaus. Ujo Meebo ei kuitenkaan ole ja tuleekin kaikkien kanssa hyvin toimeen.

Korkeutta tälle pikkuiselle on kertynyt 20cm ja painoa 4kg. Meebon uskotaan jäävän pienikokoiseksi, jopa alle 10 kiloiseksi.

1.10
Kun Meebo tänään nukahtaa omassa häkissään, se nukahtaa onnellisena. Se tietää olevansa yksi onnekkaista, joka tulee hyvästelemään Glinan tarhan lopullisesti ennen kylmän talven tuloa. Meebo on nimittäin varattu omaan kotiin, jossa sitä suurella rakkaudella odotetaan <3 Onnea Meebo ja perhe!

29.10.2016
Meebo lensi 21.10.2016 oman perheensä ja koirakaverinsa luokse Suomeen. Alku on lähtenyt käyntiin mitä parhaiten. Toivotan Meebolle ja perheelle paljon onnea ja rakkauden täyteisiä vuosia <3

——————————————————-

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Meebo saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna (mikäli ikä sen sallii), rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Meebo on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Mikäli Meebo tulee Suomeen steriloimattomana nuoren iän vuoksi, tuleva koti sitoutuu steriloimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu omistajan niin halutessa kastroinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhteyshenkilöösi ennen sterilointia.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.