Päivitetty 07.04.2017

Kodin saanut koira: MEICI


Syntymäaika: 2010
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Roxana Deissima)
steriloitu

 

 

02.11.2016
Roxana Deissima on toiminut aktiivisena eläinsuojelijana vuodesta 2007 alkaen. Kaikki alkoi siitä, kun Roxanan kotikulmillaan jo pidempään ruokkima koira joutui dog catchersien, eli paikallisten julmien ja väkivaltaisten rankkureiden, toimesta yhdelle Romanian kunnallisista tarhoista. Roxana lähti hakemaan koiraa takaisin ja näki ensimmäisen kerran kunnallisen tarhan kauheuden, koirien tuskan ja ihmisten julmuuden, eikä paluuta entiseen enää ollut.

Roxanan mini-shelterin yhtä häkkiä asuttaa suloinen karvakasa nimeltään Meici. Meicillä oli koti aikanaan, jossa se oli saanut elää rakastettuna perheenjäsenenä parin muun koiran kanssa, kunnes näiden omistaja kuoli vanhuuteen noin 8 kuukautta sitten. Koirat jäivät sukulaisten vaivoiksi ja niistä haluttiin romanialaseen tapaan päästä eroon muun roskan mukana. Onneksi yksi naapuruston asukas halusi auttaa koiria, jotta ne eivät joutuisi kadulle tai kunnalliselle tarhalle. Tämä  henkilö toimitti koirat pienelle yksityiselle tarhalle, josta ne päätyivät Roxanalle.

Meici-tyttö on kaikin puolin ihana pakkaus ja saanut elää moniin muihin romanialaisiin koiriin verrattuna mahtavaa elämää. Se tykkää muista koirista sekä tietenkin ihmisistä. Se on kiltti, ystävällinen ja luottavainen. Meici on myös aika rauhallinen eikä tee itsestään isoa numeroa. Sen ei olla juurikaan kuultu edes haukkuvan. Kaikki hoitotoimenpiteetkin sujuvat ongelmitta ja koira antaa käsitellä itseään nätisti. Koiran turkki onkin aika siivottomassa kunossa ja jonkin sortin siistiminen on Meicillä varmasti edessä. Tämän koiran voisi kuvitella soveltuvan monenlaiseen kotiin.

Meicillä on korkeutta 45cm ja painoa on kertynyt 15kg. Ikää koiralla on noin 6-7 vuotta.

24.01.2017
Lisätty uusia kuvia pienelle ilopillerille. Tytön olisi aika päästä nauttimaan siitä omasta kodista, eikö vain?

04.04.2017
Rakkauspakkaus Meici on löytänyt oman kotinsa Saksasta ja matkustaa sinne pikimmiten. Onnea matkaan tyttö <3

————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Meici saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Meici on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.