Päivitetty 11.03.2019

Kodin saanut koira: MEIKO


Syntymäaika: 1/2016
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romania (Mihaela Soare)
Kastroitu

Perustiedot ja tausta
9.3.2019
tämä pieni poika lennähti suomeen ja oman perheensä luokse. kotionnea!
5.2.2019
Meiko on varattu ikiomaan kotiinsa.

Mihaela Soare on romanialainen eläinsuojelija joka asuu Targovistessa, ja hän majoitti Meikon ystävälleen, miehelle ketä pitää pientä yksityistä tarhaa. Miehen puoleen Mihaela usein kääntyy koirien kohdalla jotka ei hänen kotiinsa sillä hetkellä mahdu.

Meiko on kooltaan varsin näppärä pieni paketti n.6kg ja alle 30cm poika.

Meiko on aktiivinen ja leikkisä kaveri, ja poika tulee toimeen niin narttujen kuin urostenkin kanssa. Meiko ei ole osoittanut minkäänlaisia merkkejä päällepäsmäröinnistä eikä ole osoittautunut tarkaksi resursseistaan koirakavereiden tau ihmisten kanssa.
Ihmiselle Meiko on sosiaalinen ja tulee omatoimisesti hakemaan huomiota ja antaa kenen tahansa käsitellä miten vain nauttien huomiosta. Pojan ei ole kuultu haukkuvan tarhaoloissa. Kissojen kanssa poika ei ole ollut tekemisissä, joten käytöksestä niitä kohtaan ei tiedä.

 


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Meiko saapuu Suomeen asianmukaisesti kastroituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Meiko on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasti sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Anne Huhtala

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.