Päivitetty 07.09.2020

Kodin saanut koira: MEISY


Syntymäaika: 10/2018
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (OR, Cosoba)
steriloitu

 

 

Meisy on herättänyt paljon kiinnostusta ja tällä hetkellä hänestä ei oteta lisää kyselyitä vastaan.

Perustiedot ja tausta
(päivitetty 28.04.2020)
Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Eläinlääkäriklinikka OneVet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut OneVetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Adina perusti One Rescue Association -yhdistyksen vuonna 2017, yhdistyksellä on tarha Cosobassa noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Tarhalla asuu useita satoja koiria. One Rescue Associationin tarha on kuitenkin romanialaisittain hyvä, sillä siellä on päivittäin eläinlääkäri, koirat hoidetaan ja niiden elinolosuhteita pyritään parantamaan jatkuvasti.

Meisyn entinen omistaja päätyi tuomaan suloisen nuoren neitokaisen klinikalle juoksuisena ja täynnä punkkeja. Omistaja oli kertonut, että muut koirat olivat tapelleet juoksuisen nartun takia ja hän oli pelännyt, että Meisy pääsee hengestään tohinan keskellä.  Meisy pääsi  klinikalle turvaan, jossa se ensitöiksi putsattiin punkeista ja myöhemmin steriloitiin. Neiti antoi hienosti käsitellä itseään ja poistaa punkit turkistaan. Sen hampaistakin on ilmeisesti pidetty huolta, sillä ne ovat melko siistin näköiset.

Meisya on kuvailtu rauhalliseksi ja ystävälliseksi koiraksi, joka tulee hyvin toimeen sekä ihmisten että muiden koirien kanssa, vaikka tarhaolot varmasti sitä hieman jännittääkin. Meisy voisikin sopia monenlaiseen kotiin, joko ainoaksi koiraksi tai koirakaverin seuraksi. Vaikka Meisy onkin melko rauhallinen ikäisekseen, tulee se tarvitsemaan aktivointia ja tekemistä.

Painoa Meisylla on noin 11 kg ja korkeutta noin 40 cm.
Pötkylämallisuutensa takia Meisyn painosta pitää pitää huolta, jottei sen nivelet rasitu ylipainon takia.

 

Päivitykset:

07.092020
Suloinen Meisy matkusti omaan kotiinsa lauantaina 05.09.2020. Onnea koko perheelle! ♥
16.05.2020
Kaunis Meisy varattiin omaan kotiinsa tänään!
28.04.2020
Suloinen Meisy aloitti oman kodin etsinnän Kulkureiden adoptio-ohjelmassa.

_________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Meisy saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Meisy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Darja Lindholm

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.