Päivitetty 21.06.2016

Kodin saanut koira: MICUTA


Syntymäaika: Noin 10/2015
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
Steriloidaan

26.5.2016
Clinica Veterinara Onevet on yksi Kulkurien suurimista yhteistyötahoista Romaniassa. Onevetin eläinklääkäriklinikan on perustanut eläinlääkäripariskunta Adina ja Dragos Vladut vuonna 2005. Jokainen koira joka adoptoidaan Suomeen Kulkurien kautta tulee myös Onevet klinikan kautta, tarkkaan laaditun adoptioprosessin läpikäyneenä. Onvet ylläpitää myös koirahoitolaa, ja osa siellä olevista koirista ovat myös adoptio-ohjelmassamme.

Eräs ohjelmamme uusi tulokas on pieni Micuta. Dr.Adina kertoo, että Micuta on hylätty omistajan toimesta, sillä tämä kasvoi liian isoksi. Nyt omistajalla on uusi, pienempi pentu talossa. Micuta on leikkisä, aktiivinen, sosiaalinen niin ihmisten kuin koirien kanssa. Tällä hetkellä ei ainakaan vaikuta siltä, että Micuta olisi kova haukkumaan. Micuta steriloidaan lähipäivinä, jonka jälkeen tyttö onkin valmis paketti matkustamaan kotiin nauttimaan Suomen suvesta yhdessä oman perheen kanssa, rakastettuna perheenjäsenenä.

Ikää Micutalla on tällä hetkellä noin 7 kuukautta, eli aika vauva hän vielä on. Micuta painaa tällä hetkellä noin 4,2kg ja tulee siis pysymään pienikokoisena koirana myös aikuisena.

28.6.2016
Suloinen pikkuinen Micuta on tulossa Suomeen 9.6.2016. Mikäli sinusta tuntuu, että Micuta voisi olla uusi perheenjäsenesi ja haluaisit heti päästä jakamaan arjen tämän kanssa, ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan olisiko sinulla sopiva koti tarjota pienelle.

2.6.2016
Pikkutirppa Micuta pääsee kuin pääseekin suoraan lentokentältä omaan kotiin. Onnea kovasti Micutalle ja perheelle <3

21.6.2016
Micuta saapui omaan kotiinsa 9.6.2016. Uusi elämä on lähtenyt kivasti käyntiin ja toivotamme ihanaa kesää Micutalle perheineen.

 


Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.
Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Micuta saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Micuta on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Micutan yhteyshenkilö: Mia Takolander

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.