Päivitetty 21.11.2016

Kodin saanut koira: MR GOLDIE


Syntymäaika: 2008
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
kastroidaan

 

23.3.2016
Mr Goldie asusteli eräässä kylässä lähellä Bukarestia, kun se oli vaarassa joutua rankkureiden kynsiin. Onneksi eräs kylän nainen pelasti sen ja toimitti Asociatia Suflete Dragi-yhdistyksen Sintestin koiratarhalle. Siellä se nyt asustelee muutaman sadan muun koiran kanssa.

Mr Goldie on hieman ujo ja erityisen selvästi se jännitti kameraa, joka näkyy kuvissa. Luonteeltaan se on äärimmäisen rauhallinen herrasmies, joka ei tee itsestään numeroa, mutta on sitäkin onnellisempi saadessaan huomiota. Mahdollisuuden tullessa se heittäytyi heti maahan nauttimaan rapsutuksista. Kaiken kaikkiaan Mr Goldie on nimensä veroisesti kiltti ja kultainen Koira. Marraskuisella tapaamisella Kulkureiden aktiivien kanssa oli Mr Goldiella ujous voittanut ja se oli piiloutunut koppiinsa.

Kooltaan Mr Goldie on keskikokoinen, korkeutta noin 55cm ja painoa 25-30 kg.

Mr Goldie tarvitsee omistajan, joka rauhallisesti osaa opastaa ujoa koiraa kotikoiran tavoille.

19.5.2016
Mr. Goldie hurmasi vapaaehtoisemme, jotka vierailivat sen luona toukokuussa. Välillä vanhaa herrasmiestä vähän jännittää, jolloin se meni hetkeksi koppiinsa, mutta tuli heti kutsuttaessa takaisin ulos ja heittäytyi selälleen. Mr. Goldie on todella alistuvainen ja miellyttämishaluinen, se haluaisi vain olla lähellä ja mieliksi. Hän on hellä ja lempeä vanha mies. Missä olisi koti, jossa arvostettaisiin tällaista rauhallista ja lempeää ystävää?

20.7.2016
Lisätty kuvia ja video.

28.7.2016
Tavatessaan Mr Goldien heinäkuussa, aktiivimme kertovat siitä Mr. Goldiesta seuraavaa: ” Mr. Goldie oli usean pienemmän koiran kanssa samassa häkissä ja siitä sai ensivaikutelman, että se olisi väistynyt meitä, kun tulimme sen häkkiin, mutta se oli enemmänkin sitä, että se antoi tilaa muille, nuoremmille ja innokkaille, moikata ja häslätä. Kun Mr. Goldie sai omaa aikaa, niin se kyllä mielellään tuli ihan kiinni ja nautti kovasti huomiosta ja rapsutuksista”. Voihan Mr. Goldie, kunpa joku löytäisi sinut jo.

21.11.2016
Mr Goldie on saanut kodin Ranskasta. Onnea matkaasi, Mr Goldie.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Mr Goldie saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi se on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Mr. Goldien yhteyshenkilö: Maarit Auranen

Heinäkuu 2016:

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.