Päivitetty 21.02.2017

Kodin saanut koira: MYMMELI


Syntymäaika: 2013-2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (OneVet)
steriloitu

 

 

23.1.2017
Yhteistyöklinikkamme OneVetin henkilökunta sai jälleen hiljattain yhteydenoton Bukarestissa toimivasta pentutehtaasta. Samaisesta pentutehtaasta on adoptio-ohjelmaamme päätynyt useita kääpiökoiranarttuja, joiden “ura” pentukoneena on ohi. Tällä kertaa vaarassa päätyä kadulle oli pieni shitzumix, Mymmeli. Näin pieni narttu on hyvin helppo saalis rankkureille eikä luonnollisestikaan pärjää pitkään kadulla talvipakkasilla. Niinpä Mymmeli sai turvapaikan OneVetista. Neiti on erityisasemassa, sillä eräs klinikan hoitajista on hyvin rakastunut siihen, ja niinpä se sai jäädä majailemaan klinikalle OneVetin koiratarhan sijaan.

Mymmeli on pieni ja kiltti tyttö johon onkin helppo rakastua. Ymmärrettävästi se on hieman ujo, sillä se ei ole koskaan saant elää normaalia kotikoiran elämää. Taustoistaan huolimatta Mymmeli on ystävällinen niin ihmisille kuin toisille koirille. Luonteeltaan se on rauhallinen. Mymmeli on nuori, joten ujon kuoren alta voi hyvinkin paljastua vielä reipas ja leikkisä tytteli, kunhan se pääsee kiinni normaaliin elämään. Mymmelillä on painoa noin 6kg. Oletettavasti sen äänihuulet on leikattu, joten se ei pysty haukkumaan kunnolla.

2.2.2017
Mymmeli on tänään varattu omaan kotiinsa Suomeen.

13.2.2017
Hurmaava Mymmeli saapui viikonloppuna omaan kotiinsa Suomeen.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Mymmeli saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Mymmeli on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Taija Mäkiselle.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.