Päivitetty 08.07.2017

Kodin saanut koira: NATALIA


Syntymäaika: 05/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloidaan

07.06.2017

Mikä mahtaa olla tämän suloisen pikkukoiran tarina? Varmaankin sama kuin niin monilla kodittomilla koirilla. Natalialla on ehkä joskus ollut koti, mutta syystä tai toisesta neiti päätyi kadulle. Natalia löydettiin toukokuussa klinikan läheisyydestä ja poimittiin turvaan. Neiti oli todella peloissaan ja tärisi. Nyt neiti on saanut ensimmäiset rokotteet ja on valmiina etsimään omaa kotiaan.

Natalia vaikuttaa toistaiseksi aika ujolta neidiltä. Natalialle maistuu ruoka ja neiti nauttii ihmisen läheisyydestä. Toisia koiria ja kissoja pelkää vielä jonkin verran, tämä voi tosin muuttua kun Natalia pikku hiljaa rohkaistuu ja tottuu uuteen paikkaan. Natalialle etsitään kotia, jolla olisi kokemusta aroista koirista ja perheeseen, jossa on pieniä lapsia neitiä ei mielellään luovuteta.

Natalia on kooltaan pieni vain noin 25 senttiä korkea ja painoa neidillä on noin 5,5 kiloa. Ikää neidillä on noin vuoden verran. Natalian turkki on nyt ajettu lyhyeksi, turkki tulee varmaankin tulevaisuudessa vaatimaan trimmausta.

—————————————————————————————

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Natalia saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Natalialla on Suomeen tullessaan mikrosiru ja EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

22.06.2017

Natalia on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

05.07.2017

Natalia saapui pitkän ja jännittävän päivän päätteeksi kotiinsa Suomeen.

Natalian yhteyshenkilönä toimii: Jenni Huuskonen

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.