Päivitetty 05.07.2018

Kotia etsivä koira: NOORA


Syntymäaika: 2010
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet/ Ioana Bodea)
steriloitu

 

 

 

Perustiedot ja tausta

Mihailestin kunnallinen koiratarha Romaniassa on tyypillinen lajissaan: se säilöö kodittomia koiria välittämättä lainkaan niiden hyvinvoinnista. Siksi romanialaiset eläinsuojelijat käyvät siellä ajoittain ja ottavat mukaansa muutaman onnekkaan. Ioana Bodea on yksi näistä eläinsuojelijoista, jotka ovat omistaneet elämänsä hylättyjen koirien auttamiselle. Huhtikuussa 2017 Ioana vieraili Mihailestin tarhalla ja hänen mukaansa valikoitui onnekkaiden joukkoon Noora. Noora pääsi majailemaan Onevetin, bukarestilaisen eläinklinikan, ylläpitämälle tarhalle Cosoban kylässä, ja löysi siten tiensä Kulkurien adoptio-ohjelmaan. Noora eleli jo kunnallisella tarhalla kaverinsa Reksin kanssa, ja pariskunta asuukin nyt yhdessä Cosoban häkeistä.

Aktiivimme tapasivat tämän suloisen seniori parivaljakon kesäkuussa. He kuvailivat, että näiden kahden häkissä oikein huokuu sellainen seniori koirien elämänviisaus ja rauhallisuus. Mihinään ei ollut kiire ja tunnelma oli todella zen. Vierailun aikana kuumuus hieman verotti vanhuksia ja ne enimmäkseen vaan makailivat. Noorasta kerrottiin sen olevan todella rauhallinen ja ystävällinen kaikille. Aktiivimmekin se kävi nuuskimassa uteliaana. Resurssit eivät ole mummulle mikään ongelma ja jakaminen onnistuu niin ihmisten kuin koirienkin kanssa.

Nooran toinen silmä on hieman samea ja saattaa olla ettei mummeli näe sillä ihan kunnolla.

Päivitykset uusimmasta vanhimpaan

05.07.2018
Nooa aloitti kodin etsinnän Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

—————————————————————————

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Noora saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Noora on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.