Päivitetty 12.02.2016

Kodin saanut koira: ODIN


Odin Sintestissä 11/2015

Odin Sintestissä 11/2015

ODIN

* Uros

* Arvioitu syntymävuosi noin 2011-2012

* Kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

 

25.11.2015
Kulkurien edustajat kävivät marraskuussa Romaniassa tapaamassa yhteistyökumppaneita ja lukuisia koira, niin vanhoja tuttuja kuin uusia tuttavuuksia. Asociatia Suflete Dragin Sintestin tarhalla he tapasivat myös upean Odinin. Odin on muuttanut Sintestiin jokin aika sitten, ennen tätä poika oli Anda Murgun Frumusanin pienellä tarhalla. Frumusanissa Odin on ollut hyvin arka mutta muutto Sintestiin, rauhallisemmalle alueelle jossa on vuorokautista vartiointia, on tehnyt hyvää Odinille ja poika on kehittynyt parempaan suuntaan. Tutulle Alina Murgulle Odin on ystävällinen ja lempeä, vieraita vielä hieman jännittää.

Odin on kooltaan noin 45cm, 14kg. Ikää on kertynyt noin 3-4v.

Odin on tullut tarhaelämänsä aikana hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja jakaa nyt häkkiä m.m. Grey koiran kanssa. Odin haukkuu paljon tällä hetkellä, asia joka osittain voi johtua siitä, että ympärillä on monia koiria jotka haukkuu. Haukkumisen vuoksi olisi kuitenkin suositeltavampaa, että tuleva koti olisi muualla kuin kerrostalossa.

12.2.2016
Odinista tulee ranskalainen sillä oma koti löytyi Ranskasta. Onnellista elämää, Odin!
———————————————————————————————————————————
Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Odin saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Odin on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Odinin yhteyshenkilö: Mia Takolander

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.