Päivitetty 15.08.2014

Kodin saanut koira: OZZY


OZZY

* n.2,5 v

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

20.6.2014
Ozzy löydettiin noin vuosi sitten Bukarestin ulkopuolelta kadulta. Se pääsi eläinsuojelija Carmen Mandescun avustuksella yksityiseen hoitopaikkaan, josta se adoptoitiin paikallisesti sittemmin. Koti-onni ei kestänyt, sillä uusi omistaja joutui onnettomuuteen, eikä pystynyt enää Ozzya pitämään. Niinpä Ozzy palasi hoitopaikkaansa ja etsii nyt kotia jälleen, tällä kertaa Suomesta.

Ozzy on kooltaan pienen ja keskikokoisen koiran välimaastosta. Painoa sillä on noin 10 kiloa ja korkeutta 40 cm. Ozzy on jo kastroitu.

Hoitopaikassaan Ozzy viettää päivänsä usean muun koiran kanssa. Seassa on isompia ja nuorempia ja vanhempia koiria ja Ozzy käyskentelee joukossa harmittomasti, tullen kaikkien kanssa toimeen. Uudet, vieraat ihmiset ovat Ozzyn mielestä hurjan ihania, ja Kulkurien aktiivit saivatkin kesäkuun alussa Ozzylta täyslaidallisen ystävällisyyttä ja läheisyyttä. Ozzy on sosiaalinen, avoin ja reipas koira, ja luonteensa puolesta sitä voisi ajatella monenlaiseen kotiin, mahdollisesti myös lasten pariin. Ozzyn kodissa voisi olla entuudestaan koirakaveri, mutta Ozzy sopisi varmasti myös ainoaksi koiraksi.

Ozzy on aktiivinen, nuori koira, joka tarvitsee niin fyysistä liikuntaa kuin muunkinlaista aktivointia, virikkeellistä, tasapainoista elämää joko harrastuksen tai kotona tapahtuvan yhteisen tekemisen muodossa. Pelkäksi sohvaperunaksi Ozzysta ei ole, vaikka sekin rooli on varsin hallussa varmasti.

Touhukas ja ystävällinen poika etsii sitoutunutta, motivoitunutta ja rakastavaa perhettä loppuelämäkseen. Muistathan että koira kuuluu elämääsi seuraavat kymmenkin vuotta niin ylä- kuin alamäessäkin.

15.7.2014
Ozzy on varattu omaan kotiinsa Suomeen!

Ozzy saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, kastroituna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden tautien varalta. Lisäksi sillä on eu-lemmikkieläinpassi ja mikrosiru.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolellisesti koiran omistajan oppaaseen, luovutussopimukseen ja tuotavan koiran terveyteen ja kustannuksiin.

15.8.2014
Ozzy lensi omaan kotiinsa Suomeen 15.8.2014.
Kodin etsinnässä autoi Evi.

Ohessa 1.6.2014 kuvattu video Ozzysta:

Kuvat aukeavat isommiksi ja selautuvat eteenpäin klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.