Päivitetty 03.03.2019

Kodin saanut koira: PALLERO


Syntymäaika: 2013
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (One rescue association / Cosoba)
kastroitu

 

Perustiedot ja tausta

Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Eläinlääkäriklinikka OneVet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut OneVetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. OneVetissa adoptio-ohjelman koirat rokotetaan, mikrosirutetaan ja testataan, sekä ulko- ja sisäloishäädetään. Niille tehdään myös EU-lemmikkieläinpassi. Lisäksi klinikan lääkärit tarkastavat koirat kliinisesti ja tarpeen mukaan tekevät lisätutkimuksia.

Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Adina perusti One Rescue Association -yhdistyksen vuonna 2017, yhdistyksellä on tarha Cosobassa noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Tarhalla asuu useita satoja koiria. One Rescue Associationin tarha on kuitenkin romanialaisittain hyvä, sillä siellä on päivittäin eläinlääkäri, koirat hoidetaan ja niiden elinolosuhteita pyritään parantamaan jatkuvasti.

Pallero on tuotu tarhalle Kullervon kanssa yhdessä. Omistaja on tuonut kaksikon tarhalle, kun ei ole enää voinut huolehtia niistä. Kaksikko on asunut koko elämänsä yhdessä. Pallero ja Kullervo asuvat tällä hetkellä Onevetin klinikalla.

Pallero on selvästi Kullervoa rohkeampi ja se kuljeskelee klinikan tiloissa ja muualla sisätiloissa reippaasti omissa touhuissaan. Kaksikosta Pallero on hieman isomman kokoinen ja ulkomuodoltaan hieman cairnterrierimäinen, mutta ruumiinrakenne on jonkin verran pötkylän mallinen ja sen turkki on karhea. Pallero on hyvin kiinnostunut herkuista ja se tulee hakemaan nameja myös vieraiden ihmisten luota. Pikkuinen nauttii rapsutuksista ja se on tottunut siihen, että sitä käsitellään. Ihana Pallero tulee mutkattomasti toimeen kissojen ja toisten koirien kanssa. Vieraiden ihmisten luona Pallero viettää hetken aikaa ja lähtee sitten omiin touhuihinsa. Suloinen Pallero tykkää selvästi kaveristaan Kullervosta ja käy tämän luona ajoittain moikkaamaassa, mutta kaksikko viettää myös paljon aikaa erillään.

Pallero painaa arviolta noin 6-8 kg ja säkäkorkeutta sillä on noin 30 cm.

03.03.2019
Pallero lensi omaan kotiin Suomeen 02.03.

26.01.2019
Ihana Pallero on varattu omaan kotiin Suomeen. Onnea Pallerolle ja sen tulevalle perheelle <3

05.12.2018
Pallero on lisätty adoptio-ohjelmaan.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Pallero saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Pallero on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Palleron yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.