Päivitetty 13.06.2021

Kodin saanut koira: PINK


Syntymäaika: 2019
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Ioana Bodea, Cosoba)
kastroidaan

 

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta
23.4.2021

Ioana Bodea on romanialainen eläinrakas nainen, joka on omistanut elämänsä eläimille, niiden suojeluun ja elämänlaadun parantamiseen. Hän on perheellinen, työssäkäyvä nainen, mutta kaiken sen ajan mikä ei mene palkkatyöhön hänet löytää eläinten parissa. Hän auttaa niin koiria, kissoja, hevosia kuin luonnonvaraisia eläimiä ja uneksii voivansa antaa suojan esimerkiksi linnuille, jotka tarvitsevat sitä turvallista lepopaikkaa missä kerätä voimansa ennen palautusta luontoon. Osa Ioanan pelastamista koirista asustaa One Rescue Associationin tarhalla Cosobassa. Yksi näistä koirista on Pink.

Arviolta noin yksivuotias nuorukainen, Pink, päätyi Ioanan hoiviin entisen perheensä luota, joka oli hylkäämässä kaksi koiransa ja viisi pientä pentua metsään. Ioanan kuullessa tästä hän tietysti riensi apuun ja Pink ja muut koirat pääsivät asumaan Cosoban tarhalle maaliskuun 2021 loppupuolella. Nyt on Pinkin aika aloittaa kodinetsintä Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

Pink on liikuttava pieni herrasmies, joka tarhalla vaikuttaa hiukan tottumattomalta ihmisen huomioon. Toki Pink on vielä ollut tarhalla melko vähän aikaa ja tilanne itsessäänkin varmasti vielä on sille outo. Pinkiä ujostuttaa uudet ihmiset ja tulevassa kodissaan se voi tarvita aikaa tutustuessaan uusiin ihmisiin. Muuten Pink on lempeän ja iloisen oloinen pikkukoira, joka ei tee itsestään numeroa.

Muiden koirien kanssa Pink tulee hyvin toimeen ja se voisikin hyötyä kotona ennestään odottavasta kivasta koirakaverista.

Pinkille etsitään melko rauhallista kotia, jossa ei asu pieniä lapsia. Pinkin tulevalta kodilta toivotaan ymmärrystä ja/tai aiempaa kokemusta ujoista koirista. On myös tärkeää, että tuleva koti antaa Pinkille aikaa ja rauhaa tutustua uusiin asioihin sen omaan tahtiin ja käyttää koirankoulutuksessa pelkästään positiivisia koulutusmenetelmiä.

Kooltaan Pink on pieni, noin 35-40 cm korkea ja 8 kilon painoinen.

Päivitykset
12.6.2021
Pieni Pink on saapunut omaan kotiin. Onnellista yhteistä tulevaisuutta Pink ja perhe!

13.5.2021
Hurmaava Pink saa tänään hyviä uutisia, hänet on varattu.

23.4.2021
Pink aloitti kodinetsinnän Kulkurien adoptio-ohjelmassa.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Pink saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Pink on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Pinkin yhteyshenkilönä toimii Mari Jokinen

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.