Päivitetty 20.05.2018

Kodin saanut koira: PIXEL (nyk. Tove)


Syntymäaika: 2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (OneVet)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta
1.12.2017
Romaniassa koiranpitokulttuuri eroaa hyvin paljon siitä mihin Suomessa ollaan totuttu. Siellä omistetutkin koirat saavat liikkua vapaana ilman että niiden perään sen kummemmin katsottaisiin. Valitettavasti todella harva näistä koirista on steriloitu, joten ei-toivottuja pentuja syntyy nartuilla joka juoksuista. Useimmiten nämä pennut kokevat heti syntymänsä jälkeen hyvin surullisen kohtalon kun omistaja haluaa pennuista eroon. Joskus pentuja kuitenkin kohtaa onni, kun omistaja hylkää ne eläinsuojelijan huostaan. Kuten monilla kohtalotovereillaan, Pixelilläkin on ollut koti mutta sen synnytettyä omistaja ei enää halunnut hoitaa koiraperhettä joten hän vei ne OneVetin klinikalle.

Pixel suhtautuu vieraisiin aluksi hämmästellen, mutta tuttujen ihmisten kanssa se on luottavaisesti. Vaikka sitä vähän jännittääkin vieraat, se on kuitenkin kaikille ystävällinen ja se tulee myös kaikenlaisten koirien kanssa hyvin toimeen. Pixel vaikuttaa luonteeltaan rauhalliselta tyypiltä, josta varmasti saa mitä parhaimmat kaverin sohvalle kainaloon köllöttelemään ja pitkille kävelylenkeille reippailemaan.

Pixel painaa n. 8 kg ja on 30 cm korkea.

Päivitykset

20.5.2018
Pixel pääsi eilen lentämään omaan kotiinsa ja se sai uudeksi nimekseen Tove. <3

21.4.2018
Pixel on tänään varattu omaan kotiinsa. Onnea koko perheelle <3

14.4.2018
Pixel tulee hyvin toimeen myös kissojen kanssa, joten sellaisiakin kavereita voi olla sen tulevassa kodissa. Lisätty kuva ja uusi video tirriäisestä. <3

11.3.2018
Pixel palaa kotia etsivien joukkoon.

23.12.2017
Pixel sai ennenaikaisen joululahjan, sillä se on tänään varattu omaan kotiinsa! Onnea Pixelille ja tulevalle kodille <3

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Pixel saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Pixel on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Krista Norvasuo

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.