Päivitetty 01.06.2021

Varattu koira: PLUTON FOXY


Syntymäaika: 5/2020
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romania (Carpe)
kastroidaan

 

Hurmaava kettupoika Pluton Foxy on saanut reilusti kotitarjouksia, joten Plutonin postilaatikko sulkeutuu. Kiitos kaikille Plutonista kiinnostuneille!

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin adoptioprosessin kuvaukseen,  luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja adoption kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta

10.5.2021
Carpen tarha sijaitsee Bukarestin lähellä ja sitä ylläpitää Carpe-yhdistys. Carpe-yhdistyksen on perustanut Kulkurien pitkäaikainen yhteistyökumppani Carmen Mandescu keväällä 2016. Carmen on aiemmin toiminut Asociatia A Doua Sansan toisena perustajajäsenenä Glinan tarhalla, joka oli Kulkurien yhteistyökumppani vuosina 2012-2016. Kun Carmen keväällä 2016 päätti perustaa oman yhdistyksen ja rakentaa koirilleen paremman tarhan, oli Kulkureille luonnollista jatkaa yhteistyötä hänen kanssaan myös uudella tarhalla.

Carpen tarhalla niin rakentamisessa kuin toiminnassakin on ollut tärkeää noudattaa Kulkurien ja Carmenin eettisiä ja kestävää kehitystä edustavia arvoja. Tarhan koiramäärä on maksimissaan 150 koiraa, jotta jokaisen yksilön henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista kyetään pitämään huolta. Tarhalla keskitytään entistä enemmän koirien kannalta hyviin elinoloihin ja esimerkiksi arkojen koirien sosiaalistamiseen on tavoitteena panostaa erityisen paljon. Tarhalla asuu nyt koirien lisäksi ympärivuotisesti romanialainen pariskunta, joka pitää koirista tarhalla hyvää huolta päivittäin.

Hurmaavan “kettupojan” Pluton Foxyn löysi Carmenin ystävä Bukarestin laitamilta seikkailemassa yksinään kadulla ja suuressa vaarassa joutua autojen alle. Löytöhetkellä Pluton Foxy oli noin kahden kuukauden ikäinen, nälkäinen ja janoinen pienokainen. Ystävä soitti Carmeille pyytääkseen apua ja niinpä Pluton Foxy pääsi Carpen tarhalle odottamaan pääsyä adoptio-ohjelmaan. Pluton Foxy on kuvankaunis koirapoika, jolla on pehmeä ja upean värinen turkki. Poika tykkää kaikista ihmisistä, niin tutuista kuin tuntemattomistakin ja on mielellään ihmisen lähellä silitettävänä ja rapsutettavana. Muita koiria se pomottaa ja niinpä Pluton Foxylle etsitäänkin kotia, missä se saa elää rakastettuna prinssinä. Pluton Foxya ei sijoiteta pienten lasten perheeseen, koska sille voi olla haasteellista jakaa huomiota lasten kanssa. Pluton Foxy rakastaa leikkimistä leluilla, erityisesti palloilla. Pluton Foxy haukkuu jos muut tarhan koirat aloittavat haukkumisen, mutta itse ei ole haukun aloittaja.

Pluton Foxy on nyt noin vuoden vanha, noin 50 cm korkea ja painaa noin 20 kg. Pluton Foxy saattaa velä kasvaa hieman.

Päivitykset

1.6.2021
Pluton Foxyn toive on toteutunut ja oma koti odottaa innoissaan poikaa kotiin!

10.5.2021
Pluton Foxy tepastelee adoptio-ohjelmaamme tavoitteena ikioma koti.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Pluton Foxy saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Pluton Foxy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa. 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Pluton Foxyn oma yhteyshenkilö on Marjukka Kokko

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.