Päivitetty 13.12.2020

Kodin saanut koira: PRETTY BIANCA (nyk. Binka)


Syntymäaika: 3/2018
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Ioana Bodea, Cosoba)
steriloitu

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin adoptioprosessin kuvaukseenluovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta
13.12.2020
Ioana Bodea on romanialainen eläinsuojelija, joka on omistanut elämänsä kodittomien koirien auttamiselle. Ioana toimii oman päivätyönsä ohella vapaaehtoistyöntekijänä Cosoban koiratarhalla, jossa hänellä on vuokrapaikkoja pelastamilleen koirille. Samaan aikaan Ioana rakentaa miehensä kanssa pientä kotitarhaa rakenteilla olevan kotitalonsa pihalle.

Ioanalla on tavallisesti vastuullaan useita kymmeniä pelastettuja koiria, jotka ovat päätyneet hänelle tuttujen kautta, tai jotka Ioana on itse pelastanut pahamaineisilta kunnallisilta tarhoilta, joissa koirien olot ovat sanalla sanoen järkyttävt. Pretty Bianca löytyi Palladyn kunnalliselta tarhalta, josta se päätyi Ioanan suojatiksi Cosoban tarhalle alkuvuodesta 2020. Bianca on ihana, herttainen koira, joka on kovin ystävällinen ihmisille ja muille koirille. Ioanan tullessa Biancan häkkiin, Bianca hakeutuu Ioanan luo hellittäväksi. Bianca on nuori, erittäin energinen koira, eikä virikkeetön tarhaelämä sovi sille alkuunkaan. Todennäköisesti turhautumisesta ja stressistä johtuen Bianca haukkuu melko paljon, mutta on  hyvä varautua siihen, että haukkumista esiintyy jonkinasteisena kotonakin. Välillä Bianca pääsee Ioanan ja tämän miehen kanssa liikuskelemaan häkin ulkopuolella pihassa, joten Biancalla on kokemusta hihnassa kulkemisesta.

Pretty Bianca etsii koirakokenutta kotia, joka on valmis sitoutumaan energisen, toimintaa ja liikuntaa vaativan koiran tarpeisiin, sekä koiran kouluttamiseen koiralähtöisin menetelmin. Biancalle voisi sopia ensisijaisesti koti omakotitalosta, mutta asiaa harkitaan tapauskohtaisesti.

Bianca on  noin 50 cm korkea ja painaa noin 20 kg.

Päivitykset
13.12.2020
Reipas paimenkaunotar Bianca tapasi 12.12. oman perheensä ensimmäistä kertaa. Uuden elämän myötä nimi muuttui Binkaksi. Oikein paljon onnea yhteiseen matkaan ja yhteisiin seikkailuihin Binkalle ja perheelle!

21.10.2020
Miten ihanaa onkaan päästä kirjoittamaan Biancan nimen eteen se niin kovin odotettu teksti: “varattu koira”. Biancaa odottaa Suomessa ikioma koti.

25.8.2020
Reipas ja toimelias Bianca olisi valmiina loppuelämän seikkailuun ikioman ihmisen kanssa, mutta jostain syystä oma ihminen ei ole vielä löytynyt. Missä olet, Biancan ihminen?
Lisätty muutama kuva ja video.

9.5.2020
Missä kauniin Biancan koti on? Ehkä Biancan oma ihminen bongaa Biancan uudesta videosta, joka on lisätty sivulle?

13.4.2020
Pretty Bianca etsii nyt omaa loppuelämän kotiaan Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Pretty Bianca saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Bianca on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Jenni Ankelo

 

 

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.