Yrityssponsorit

 

 

Näkyvyyttä ja hyvää mieltä

Tarjoamme yrityksellenne nyt mahdollisuuden toimia Carpe -projektin sponsorina.

 

Yrityksillä ja yksityisillä oli mahdollisuus ryhtyä häkkikummiksi. Häkkikummiudella kustannetaan paitsi rakentamisesta syntyviä kuluja, myös tarhan ylläpidosta ja koirien hyvinvoinnista huolehtimisesta aiheutuvia kustannuksia. Kaikki Carpe tarhan häkit ovat nyt löytäneet kumminsa.

 

Vapaavalintainen sponsorointisumma tai tempaus/tapahtuma

Voitte sponsoroida projektia vapaavalintaisella summalla tai järjestämällä tapahtuman tai tempauksen, jonka tuotto ohjataan projektille (esimerkkinä Polaris Tattoon järjestämä tatuointitempaus, kuva).  Näissä tapauksissa sponsorointi käytetään projektissa siihen mihin sillä hetkellä on suurin tarve. Yrityksenne saa:

  • Kiitos-julkaisu Facebookiin ja Instagramiin, johon liitämme yrityksen logon sekä ohjaamme seuraajiamme yrityksen omille kanaville.
  • Yrityksen logo lisätään yrityssponsori-sivulle.
  • Sähköisen diplomin todisteeksi sponsoroinnista.
  • Tempauksen tai tapahtuman ollessa kyseessä tarjoamme myös tehokasta mainosapua tapahtumalle Kulkurien kanavilla.

 

 

 

 

 

 

CARPE pähkinänkuoressa

Carpe on romanialaisen eläinsuojelija Carmen Mandescun ja Rescueyhdistys Kulkurit ry:n yhteinen projekti. Projektin taoitteena on rakentaa romanialaiseen Mitrenin kylään 150 kodittoman koiran tarha, jossa koirista pidetään huoli ja mahdollisuuksien mukaan ne pääsevät Kulkurien adoptio-ohjelmaan. Projekti startattiin toukokuussa 2016 ja se jatkuu, kunnes tarha on valmis. Kulkurien ja Mandescun yhteistyö jatkuu eri muodoissaan myös tämän jälkeen. Tarha rahoitetaan suurelta osin suomalaisin yksityislahjoituksin ja yrityssponsoreiden avulla.

 

 

 

 

 

Carpe-projektin yrityssponsorit:

 

Yrityssponsorointiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä:

Mia Takolander (också på svenska)
Nea Goman (also in english)

————————————————-

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 17.11.2022. Toimeenpanoaika on toistaiseksi voimassaoleva alkaen 01.01.2023 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2022/1617.
 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.