Päivitetty 28.11.2016

Kodin saanut koira: RICH


Syntymäaika: 2010
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloitu

 

12.10.2016

Rich on noin 6-vuotias sterkattu narttu joka etsii nyt omaa kotiaan Onevetin tarhalta käsin. Rich neiti kerättiin talteen kadulta kun oli seuraillut ihmisiä. Ollut hetken aluksi asunnossa kunnes tuotu tarhalle. Sisällä Rich oli täysin sisäsiisti,  hyvä käytöksinen ja osaa kodin tapoja eli luultavasti neidillä ollut koti josta on saanut lähtöpassit.

Rich on hyvin sosiaalinen ja tuleekin hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Rich on energinen ja vilkas koira. Ei olla kuultu haukkuvan. Ystävällinen, ihmisrakas ja tulee innoissaan heti moikkaamaan. Kerjää huomiota muttei oikein tiedän miten päin olisi kun on niin innoissaan. Turkissa aikamoisia takkuja eli luultavasti ajetaan ainakin osittain pois että saadaan kuntoon. Neiti antaa käsitellä itseään hyvin. Tuuhean, huonokuntoisen turkin alta paljastuu varmasti nätti koiraneiti, jolle tämän hetkiset kuvat eivät anna oikeutta.

Rich on noin 45 senttiä korkea ja painoa neidillä on noin 15-2o kiloa, eli näppärä keskikokoinen karvaturri.

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Rich saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Rich on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

24.10.2016

Rich on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

26.11.2016

Rich saapui omaan kotiinsa <3

 

Yhteyshenkilönä toimii: Jenni Huuskonen

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.