Päivitetty 11.02.2015

Kodin saanut koira: RONALD


RONALD

* 3-4.v

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

14.6.2014
Ronald on yksi lukuisista koirista, jotka ovat löytäneet turvapaikan Alina ja Anda Murgun tarhalta. Ronald on asuttanut häkkiään maaliskuusta lähtien ja se olisi valmis matkustamaan jo ikiomaan kotiinsa.

Ronald on “makkaramallia”, korkeutta sillä on noin 30-35 cm ja painoa 12-15 kiloa.

Kun Ronaldia moikkaa häkin ulkopuolelta, se vaikuttaa itsetietoiselta terrierisekoitukselta, se seisoo tomerasti ja käyttää ääntään tervehtiäkseen. Kun häkkiin menee sisälle, Ronaldin olemus kutistuu ja sitä alkaa jännittää vieraiden ihmisten läsnäolo niin lähellä. Pikku herra antaa käsitellä itseään hyvin, ja vaikka sitä jännittääkin, ulkoloishäädön antaminen ja hampaiden tarkistus sujuu ongelmitta. Jos aikaa olisi istua Ronaldin häkissä puolikin tuntia, se aivan varmasti rentoutuisi jo siinä ajassa.

Ronald asuttaa samaa häkkiä narttukoiran kanssa. Urosten kanssa toimeentulo on myös ihan ok, mutta varmuuden vuoksi etsimme Ronaldille kotia vain narttuperheestä tai ainoana koirana.
Ronald haukkuu tarhaoloissa paljon, joten kerrostalo ei ole sille ideaalisin vaihtoehto kodiksi.

Ronaldin tulevan kodin täytyy varautua alkuun antamaan aikaa ja rauhaa Ronaldille, jotta se pääsee asettumaan aloilleen ja pääsemään yli alkujännityksestään. Uskon, että Ronaldista kuoriutuu iloinen ja rento koirapoika suhteellisen lyhyessäkin ajassa, kun se pääsee koti-oloihin, turvalliseen ja johdonmukaiseen ympäristöön.

15.1.2015
Ronald sai kodin Ranskasta.

Ronald tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja eläinlääkärin toimesta tarkistettuna. Lisäksi se testataan useiden sairauksien varalta ja sillä on mikrosiru ja eu-lemmikkieläinpassi. Ronald tullaan myös kastroimaan ennen Suomeen tuloaan.

Tutustuthan huolellisesti koiran omistajan oppaaseen, luovutussopimukseen, adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin ennen yhteydenottoa.

Yhteydenotot Sallalle.

Kuvat aukeavat isommiksi ja selautuvat eteenpäin klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.