Päivitetty 24.09.2016

Kodin saanut koira: ROO


Syntymäaika: 6/2013
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
kastroitu

 

5.4.2016
Sitä ei varmasti tiedetä mikä näiden veljesten, Roon ja veljensä Bron, tarina alusta lähtien on, mutta luultavasti niillä on ollut joskus koti, josta ne ovat syystä tai toisesta päätyneet Romanian kaduille. Rankkureiden toimesta ne ovat joutuneet kunnalliselle tarhalle ja sieltä matka on jatkunut Kulkureiden yhteistyötahon OneVetin hoitolaan. Sielläkin tämä veljeskaksikko on ehtinyt viettää enemmän kuin vuoden päivät ja niiden olisikin jo aika päästä omaan lopulliseen kotiinsa.

Roo oli tullessaan melko ujo, mutta on jo reipastunut sen suhteen. Luonteeltaan se on silti rauhallisempi kuin veljensä. Se tulee toimeen myös kaikkien koirien kanssa tarhalla. Se on nuori, ihana koira, joka ansaitsisi oman perheen. Joku saisi siitä rauhallisen kivan kaverin itselleen. Se on kompaktin kokoinen pikku paketti, mitat ovat noin 35cm ja 10 kg. Roo tarvitsee hoitoa ulkoloisten aiheuttamaan kaulan ihottumaan.

19.5.2016
Roosta on kuoriutunut aina vain ihanampi koira. Häkistä päästyään se ryntäsi suoraan maassa istuvien ihmisten syliin. Se pyörii ja hyörii sylissä ja pyytää rapsutuksia ja huomiota. Välillä innostuu ryntäilemään ja hyppelehtimään ympäriinsä ja sitten palaa taas pörräämään ihmisten luokse. Todella kultainen ja iloinen koira, jota kutsutaan tarhalla Mini-Ferrariksi. Ei siis aivan rauhallisimmasta päästä tämä kaveri tainnutkaan olla.

22.7.2016
Tuttuun tapaansa Roo mennä viipottaa OneVetin pihalla reippaana. Sisällä sitä jännittää hieman enemmän, mutta se rohkaistuu kuitenkin nopeasti ja tulee luokse pyydettäessä. Roo on todella mukava koira joka tulee toimeen niin ihmisten kuin muiden koirien kanssa. Se rakastaa rauhaa eikä haasta riitaa, saati halua tapella kenenkään kanssa.

Roolla on todennäköisesti stressistä johtuen demodex eli sikaripunkki johon se saa nyt hoitoa. Kaulan alueella näkyy karvattomia kohtia joissa demodex esiintyy. Roo ottaa rennosti hoitotoimet ja antaa hoitaa itseään hyvin. Ihottuma varmasti paranee hoidon myötä ja pian Roo on entisellään.

11.9.2016
Roo on tänään varattu omaan kotiinsa. Onnea Roo ja perhe <3

22.9.2016
Roo matkusti tänään omaan kotiinsa. 🙂

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Roo saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Roo on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot : Krista Norvasuo

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.