Päivitetty 15.08.2016

Kodin saanut koira: BRO


Syntymäaika: 6/2013
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa
kastroitu

5.4.2016
Sitä ei varmasti tiedetä mikä näiden veljesten, Bron ja veljensä Roon, tarina alusta lähtien on, mutta luultavasti niillä on ollut joskus koti, josta ne ovat syystä tai toisesta päätyneet Romanian kaduille. Kadulta rankkureiden toimesta ne ovat joutuneet kunnalliselle tarhalle ja sieltä matka on jatkunut OneVetin hoitolaan. Sielläkin tämä veljeskaksikko on ehtinyt viettää enemmän kuin vuoden päivät ja niiden olisikin jo aika päästä omaan lopulliseen kotiinsa.

Bro on luonteeltaan supersosiaalinen, se tulee syliin ja painautuu vasten, se nauttii ihmisen läheisyydestä suunnattomasti. Se tulee toimeen myös kaikkien koirien kanssa tarhalla. Se on nuori, energinen, ihana koira, joka ansaitsisi oman perheen. Siitä saisi kaverin hyvin monenlaiseen tekemiseen. Se on kompaktin kokoinen pikku paketti, mitat ovat noin 30cm ja 7-8kg.

———————————————————————————————————————————-

4.7.2016

Bro, tuleva Eddie, on varattu omaan kotiin Suomeen.

 

———————————————————————————————

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Bro saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Bro on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.


15.8.2016

Bro, uudelta nimeltään Eddie, saapui omaan kotiin 5.8.2016

 

Yhteyshenkilö: Salla Honkapää

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.