Päivitetty 02.07.2019

Kodin saanut koira: SABRINE (Suomessa)


Syntymäaika: 2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Suomessa
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta
8.10.2016
Romanian kulkukoiraongelman yksi syy on hylätyt entiset lemmikit. On hyvin tavallista että kun koiraan kyllästytään, se on kasvanut pentuajan ohi, tulee tiineeksi tai innostuu kaivamaan kukkapenkkiä, siitä hankkiudutaan eroon. Kun koiran tulee aika lähteä, yksi tavoista on vain hylätä se kadulle vähän matkan päässä kodista. Toisinaan koiria näkee harhailevan metsissä jonne niitä myös hylätään. Näin on ilmeisesti käynyt myös Sabrinelle, sillä se löytyi metsästä läheltä OneVetin klinikkaa. Sabrine oli sen verran hyväkuntoinen että se on todennäköisesti ollut jonkun oma koira eikä se ole kerennyt olla kauaa omillaan.

Sabrine on erittäin ihmisrakas tyttö joka viihtyy sylissä antaen pusuja ja nauttien huomiosta. Se tulee iloisesti luokse heiluttaen pientä töpöhäntäänsä. Sabrine lähtee välillä touhottamaan ja tutkimaan paikkoja uteliaasti mutta palaa rapsuteltavaksi tuon tuosta. Tämä neiti on oikein kiltti ja reipas koira joka sopii varmasti monenlaiseen kotiin. Se on sosiaalinen muiden koirien kanssa ja kissatkin se hyväksyy ongelmitta.

Kooltaan Sabrine on noin 35 cm korkea ja painoa sillä on 7-8 kg.

Päivitykset

8.6.2019
Sabrine neiti on löytänyt uuden kodin.
3.5.2019
Sabrine on herättänyt niin paljon kiinnostusta, että siitä ei oteta tällä hetkellä uusia kyselyitä vastaan. Kiitos kaikille kotia tarjonneille!

2.5.2019
Sabrine on viettänyt kotikoiran elämää reilut 2 vuotta mutta joutuu palaamaan kotia etsiväksi omistajan muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Sabrinella on mennyt hyvin, se on reipas ja iloinen tirriäinen ja se tulee hyvin toimeen kissojen sekä lasten kanssa.

15.10.2016
Sabrine neiti on tänään varattu ikiomaan kotiinsa, koti onnea!

3.11.2016
Sabrine lensi tänään oman perheensä luokse, onnellista tulevaisuutta pikkuinen!

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Sabrine saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Sabrine on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö : Anne Huhtala

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.