Päivitetty 12.06.2021

Kodin saanut koira: SAUVIGNON (nyk.SIMBA)


Syntymäaika: 05/20
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa ( One Rescue Association, Cosoba )
kastroitu

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin adoptioprosessin kuvaukseenluovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta
7.5.2021
Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Adina perusti One Rescue Association -yhdistyksen vuonna 2017, yhdistyksellä on tarha Cosobassa noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Se on yksi Kulkurien keskeisimpiä yhteistyötahoja Romaniassa. Kaikki kauttamme Suomeen saapuvat koirat kulkevat tämän tarhan kautta, jossa niille tehdään kaikki tarvittavat valmistelut lentoa varten. Tarhalla asuu useita satoja koiria. One Rescue Associationin tarha on kuitenkin romanialaisittain hyvä, sillä siellä on päivittäin eläinlääkäri, koirat hoidetaan ja niiden elinolosuhteita pyritään parantamaan jatkuvasti.

Viime kesänä joku hylkäsi kokonaisen ison pentueen tarhan portin eteen. Nyt pentueesta hakevat kotia kaksi veljestä eli Sauvignon sekä Chardonnay. Sauvignon on noin 50-55cm ja painoa löytyy noin 20kg. Osan tämän pentueen koirista on löytänyt kotinsa jo Saksasta ja sieltä on kuulunut hyviä uutisia, että sisarukset voivat hyvin sekä ovat sopeutuneet hyvin uusiin koteihinsa. Adina tykkää näistä veljeksistä tosi paljon ja toivoo kovasti näille ihanille tyypeille jo kotia. Veljekset ovat molemmat reippaita, sosiaalisia ja avoimia ja tykkäävät niin ihmisistä kuin toisista koirista. Jonkin verran haukkuvat, kun muutkin haukkuvat sekä kun haluavat huomiota ihmiseltä.
Päivitykset
12.6.2021
Sauvignon on tänään saapunut Suomeen perheensä luokse. Onnellista elämää koko perheelle!
19.5.2021
Sauvignon on tänään löytänyt loppuelämän kotinsa
7.5.2021
Sauvignon on otettu mukaan Kulkureiden adoptio-ohjelmaan ja etsii sitä omaa loppuelämänkotia!

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Sauvignon saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Sauvignon on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin

Sauvignonin yhteyshenkilönä toimii: Minna Ahlfors

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.