Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: SAVANNAH


Syntymäaika: 5/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa
steriloitu

 

29.11.2015
Clinica Veterinara OneVet on Kulkurien tärkeä yhteityökumppani Romaniassa. Kaikki koirat jotka tulevat Kulkurien ohjelmasta Suomeen, kulkevat OneVetin kautta. OneVetin on perustanut tehokas ja ammattitaitoinen eläinlääkäripariskunta, eläinrakkaat Dr. Adina ja Dr. Dragos Vladut. OneVetilla on klinikka Bukarestissa sekä koiratarha klinikkamahdollisuuksineen hieman Bukarestin ulkopuolella, Cosobassa. Cosoban tilat remontoidaan parhaillaan ja hetki hetkeltä toimintaa siellä voidaan laajentaa.

Pieni Savannah on koiraneiti joka asustelee Cosoban tilalla, odottamassa oman kodin löytämistä. Kulkurien edustajat kävivät marraskuussa Romaniassa ja vierailivat myös OneVetin tarhalla ja tapasivat myös Savannahin tuolloin. Savannahia jännitti tilanne hieman, eikä tyttö oikein tiennyt mitä odottaa mutta häntä oli heilunut kokoajan. tyttö on ihmisille oikein lempeä ja ystävällinen.

Savannah on arviolta noin 6 kuukautta vanha tällä hetkellä ja kokoa on noin 25cm/6kg. Aikuisena tyttö tulee todennäköisesti pysymään alle 10kg ja korkeutta siinä 30-35cm hujakoilla.

Savannah tulee hienosti toimeen tarhalla olevien muiden koirien kanssa. Yhdistyksemme väen ollessa tarhalla Savannahin ei kuultu haukkuvan kertaakaan joten tyttö voisi sopia myös kerrostaloon. Savannahilla on pitkulainen ruumiinrakenne ja tytön kasvaessa tulevan kodin tulee huomioida, että Savannahin paino pysyy sopivana jotta ei nivelille aiheudu tarpeetonta rasitusta.

4.12.2015
Suloisen Savannahin korviin kantautui tänään ilouutisia, oma perhe ja koti odottaa tyttöä täällä heti kun Savannah pääsee tulemaan. Tyttö siis varattiin tänään 🙂

15.1.2015
Savannah saapui kotiin 14.1.2016, vuoden toisella Kulkuri-lennolla. Tervetuloa Savannah!
———————————————————————————————————————————
Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Savannah saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Savannah on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Savannahin yhteyshenkilö: Mia Takolander.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.