Päivitetty 11.07.2021

Kodin saanut koira: SHY (nyk. Shilla)


Syntymäaika: 2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (M.G. Rescue)
ei steriloitu

 

Valloittava Shy on saanut useita kyselyitä, joten tällä hetkellä emme ota vastaan enää uusia kyselyitä. Kiitos häntä kohtaan osoitetusta mielenkiinnosta!

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta

25.2.2021

M. G. Rescuen tarha M. G. Sanctuary sijaitsee Bulbucata-Stalpu -alueella, noin 30 km Bukarestin ulkopuolella. Tarha on kooltaan noin 5 000 neliömetriä. Tarhalla asuu aina kerrallaan noin 60-70 koiraa ja useita muita eläimiä, mm. kissoja, vuohia, sikoja ja hevosiam kaikki omilla alueillaan.

Tarhan perustaja ja omistaja, eläinlääkäri Mihai Grigorie on pitkän linjan eläinsuojelija. Mihai itse tekee palkkatyötä täysipäiväisesti rahoittaakseen tarhansa toimintaa ja sen lisäksi hoitaa tarhan päivittäiset asiat, päivittäin. Mihain apuna tarhalla työskentelee yksi työntekijä.

Kulkurit ovat tehneet yhteistyötä M. G. Rescuen kanssa vuodesta 2013. Voit seurata M. G. Rescuen elämää heidän Facebook-sivullaan.

Mihai on ottanut Shyn turvaan Buftean kunnalliselta tarhalta muutama kuukausi sitten ja tytön aiemmasta historiasta ei ole tarkempaa tietoa. Shy on nimensä mukaisesti hieman ujon puoleinen ja arka ihmisien seurassa. Shylle etsitäänkin kotia, jossa on aiempaa kokemusta koirista ja ymmärrystä aran koiran kotiuttamisesta.  Toisten koirien kanssa Shy tulee toimeen, joten reippaasta koirakaverista voisi olla hyötyä Shylle. Shyn ei ole ole tarhalla kuultu haukkuvan.

Shy on noin 6-vuotias ja kokoa tytöltä löytyy noin  35 cm / 7kg. Shy tullaan steriloimaan lähitulevaisuudessa.

Päivitykset

10.7.2021

Kauan odotettu päivä koitti vihdoin: Shy saapui Suomeen oman perheen luokse ja sai samalla uuden nimen, Shilla. Onnea Shilla ja perhe!

11.5.2021

Shy sai uuden mahdollisuuden: Shy varattiin tänään kotiin jo aiemmin Kulkureilta tulleen koiron kaveriksi. Varauksen myötä Shyn sydänmatoa ryhdytään hoitamaan ja hoitojen jälkeen pikkuinen pääsee matkaamaan Suomeen omaan loppuelämän kotiin!

19.4.2021

Shylla todettiin sydänmato ja Shyn varaus peruuntui tämän vuoksi. Shy jatkaa kodin etsintää adoptio-ohjelmassa.

26.3.2021

Shy ehti olla kuukauden adoptio-ohjelmassamme, kunnes saatiin niitä parhaita mahdollisia uutisia: Shy on varattu tänään ikiomaan loppuelämän kotiin.

25.2.2021

Shy pääsi mukaan Kulkurien adoptio-ohjelmaan, jonka myötä neidolle löytyy toivottavasti se ikioma loppuelämän koti.

————————————————————————————————————————–—————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Shy saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Shy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Laura Arala

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.