Päivitetty 15.11.2013

Kodin saanut: SONIA SSONIA S.

* n. 2-vuotias

* steriloitu narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

12.09.2013

Erityisen kauniin värityksen omaava Sonia S on löytynyt hylättynä Bukarestin kaduilta, aivan kuten niin moni muukin romanialainen koira. Se asuu eläinsuojelija Anda Murgun pihapiirissä odottamassa omaa kotia.

Luonteeltaan Sonia S on juuri niin miellyttävä kuin mille se näyttää; erittäin ystävällinen ja hyväntuulinen. Sosiaalisena tyttönä se tulee toimeen mainiosti muiden koirien ja kissojen kanssa. Hyvän luonteensa vuoksi Sonia voisi sopia Andan mukaan monentyyppiseen perheeseen. Se ei ole kova haukkumaan, joten uusi koti voisi sijaita kerrostalossakin. Ns. pientä keskikokoa edustavalla neidillä on painoa n. 14 kg; se on kokoonsa nähden vähän pullea, mutta normaalilla liikunnalla sujakoituu varmasti pian.

Uuden kodin on ymmärrettävä, että Sonia tarvitsee kärsivällistä opastusta kotikoiran perusasioissa, kuten mm. sisäsiisteydessä ja hihnassa kävelyssä. Moni asia Suomen maassa tulee varmasti ihmetyttämään sitä, joten omistajan on osattava varautua tukemaan sitä kotiutumisessa. Aika ja maltti auttavat sopeutumisessa.

Sonia luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä, tautien varalta testattuna ja EU-passin kera.

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan Sonialle loppuiän kodin, tutustu huolellisesti omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen. Tarkkaan harkittuasi ota yhteyttä Taijaan.

27.09.2013

Sonia on varattu Iso-Britanniaan <3

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.