Päivitetty 06.09.2016

Kodin saanut koira: SONIC


Syntymäaika: 7/2015
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romania (OneVet)
Steriloitu

 

28.7.2016
OneVet Clinica Veterinaria on romanialainen eläinklinikka, joka ylläpitää myös koiratarhaa Cosoban kylässä. Siellä asuu koiria useista eri lähtökohdista ja olosuhteista. Sonicin menneisyydestä tiedetään, että omistaja hylkäsi tytön tarhalle, koska toinen koira kiusasi pientä Sonicaa ja tytöllä oli juoksut.  Sonic on luonteeltaan ystävällinen ja kiltti, niin toisille koirille kuin ihmisillekin. Vielä tyttö on hiukan väsynyt, mutta varmasti Sonic vilkastuu ja tulee olemaan reipas ja touhukas nuori tyttö omassa kodissa.

Sonic on pieni tyttö, n.35cm ja painoa n.5kg

20.8.2016
Uusia kuvia ja video lisätty reipastuneelle tytölle.

30.8.2016
Sonic tyttö varattiin tänään ikiomaan kotiinsa.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Sonic saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Sonic on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekäadoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Sonicin yhteyshenkilö: Anne Huhtala

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.