Päivitetty 05.08.2020

Kodin saanut koira: SWEET HOPE (nyk. Dina)


Syntymäaika: 10 /2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Suomessa (Tampere)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta

19.7.2020
Mihai Gregorie on romanialainen eläinlääkäri ja ihminen, joka eläinrakkaus ulottuu kaikkiin apua tarvitseviin eläimiin. Voidakseen tehdä eläinsuojelutyötä paremmin, hänen perustamallaan yhteisöllä, M. G. Rescuella on oma tarha noin 30 kilometrin päässä Bukarestista. Tarhalla asustaa muun muassa sikoja, vuohia, ankkoja, kalkkunoita ja tietenkin kissoja ja koiria. Mihai huolehtii tarhalla asuvista eläimistä suurimmaksi osaksi yksin ja kohentaa aina varojen salliessa eläinten asumuksia ja ympäristöä ja pyrkii pitämään ympäristön mahdollisimman virikkeisenä.

Upea Sweet Hope on tullut tarhalle pari vuotta sitten Mihailestin kunnalliselta tarhalta yhtä aikaa muutaman muun koiran kanssa. Koko porukka oli alussa arkoja, mutta kaikki ovat reipastuneet ajan myötä. Sweet Hopen häkkikaveri, samaan aikaan tullut Lunana on jo varattu ja odottaa kuljetusta kotiin ja nyt on viimein Sweet Hopen vuoro päästä etsimään kotia. Kauniista arkalaisesta on kehkeytynyt iloinen, touhukas ja aktiivinen tyttö. Sweet Hope todettiin viime vuonna sydänmatopositiiviseksi, mutta hoitojen jälkeen testi näyttää negatiivista eli tauti on voitettu ja tyttö valmis matkustamaan Suomeen. Sweet Hope etsii aikuiskotia, jossa se saisi sopivasti ulkoilua ja muita virikkeitä ja rauhallista oleilua. Sweet Hopelle aivan uuteen ympäristöön muuttaminen on varmasti stressaavaa ja tyttö voi tilapäisesti muuttua aremmaksi ja siksi kodin on hyvä varautua kärsivälliseen ja kannustavaan yhteiseloon Hopen kanssa. Reipas koirakaveri olisi Hopelle suuri tuki kotiutumisessa. Hopella on kaikki edellytykset kehittyä oman perheensä tyytyväiseksi koirajäseneksi ja ilon tuojaksi.

Sweet Hope on noin 40-45 cm korkea ja painaa noin 15 kg.

Päivitykset

5.8.2020
Sweet Hope on kotona ja aloittaa kotikoiran elämää Dina-nimisenä. Paljon onnea suloiselle Dinalle ja perheelle!

31.7.2020
Sweet Hope on varattu ja muuttaa pian omaan kotiin.

19.7.2020
Sweet Hope saapui Suomeen ja odottaa omaa kotia Tampereella kotihoidossa.

8.7.2020
Sweet Hopen taival kohti omaa kotia etenee: tytöllä on varattuna paikka 18.7. saapuvaan kuljetukseen. Sweet Hopen elämä Suomessa alkaa kotihoidossa Tampereella ja kukapa tietää, vaikka oma ihminen huomaakin tytön ihan pian.

9.5.2020
Sweet Hope aloittaa kodin etsimisen Kulkureiden adoptio-ohjelmassa.

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Sweet Hope saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Sweet Hope on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa. 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Sweet Hopen yhteyshenkilönä toimii Marjukka Kokko

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.