Kodin saanut koira: SYMPHONY

Syntymäaika: 2016
Sukupuoli: narttu
steriloitu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
Kokoarvio:

 

 

 

Perustiedot ja taustat

Symphony oltiin tuotu Rosiorin sterilointipäivään, mutta tämä niin surullinen ja tavanomainen tarina toistaa jälleen itseään ja Symphonya ei koskaan tultu hakemaan takaisin. Onevetin Cosoban tarhaa johtava Adina oli ottanut Symphonyn mukaansa ja nyt Symphony asuttaa Cosoban tarhaa yhdessä noin 300 muun koiran kanssa.

Symphony ulkoilee vapaana pihalla muiden koirien kanssa ja tulee hyvin juttuun porukassa. Ruuastaan Symphony on tarkka ja puolustaakin sitä muilta koirilta. Tämä tapa saattaa hyvin jäädä pois, kun koira pääsee kotiin, mutta tähän on kuitenkin hyvä varautua, että tyttösellä on siihen taipumusta. Symphony on muuten todella herttainen ja kiltti koira, joka ansaitsisi oman pehmeän sohvan nurkan.

Symphony on noin 40cm korkea ja painaa noin 10kg.

Päivitykset uusimmasta vanhimpaan

22.11.2018
Symphony on löytänyt oman kotinsa Saksasta.

15.11.2018
Tapasimme ihanan Symphonyn syyskuisella reissullamme. Ajettuamme tarhan pihaan Symphony oli ensimmäinen koirista, joka oli heti ovet avattuamme tervehtimässä meitä. Symphony osoittautuikin aivan mahtavaksi tyypiksi, joka iloisena seurasi puuhasteluitamme päivän mittaan ja evästauolla reippaasti söi osansa eväistämme. Symphony asustaa tarhan pihalla vapaana, sillä oli muutaman kerran rikkonut tiensä ulos häkeistä. Pihalla porukassa Symphony pärjääkin hienosti, eikä muiden koirien kanssa ollut mitään ongelmaa. Symphony huomauttaa muita vaan syystä, esimerkiksi yhden toisen koiran härnättyä tyttöstä tarpeeksi kauan Symphony ärähti ja tilanne oltiin sillä ratkaistu. Todella ihmisrakas ja ihmisen seuraa kaipaava Symphony on. Luonteeltaan Symphony on muuten todella reipas, iloinen ja mutkaton koira.

Symphony siirtyi keskikokoisten kategoriasta pienten koirien kategoriaan saatuamme tarkempia mittoja.

19.07.2018
Symphony aloitti kodin etsinnän Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

———————————————————————

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Symphony saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Symphony on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

 

 

 

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: