Päivitetty 19.09.2020

Kodin saanut koira: THOMAS


Syntymäaika: 4/2019
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Ioana Bodea, yksityinen tarha)
kastroitu

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Huom! Ihana Thomas on sulattanut jo monen ihmisen sydämen ja Thomasille on useita kotitarjouksia. Tästä syystä Thomasista ei toistaiseksi oteta enempää kyselyitä vastaan.

Perustiedot ja tausta
19.9.2020
Ioana Bodea on romanialainen eläinsuojelija, joka on omistanut elämänsä kodittomien koirien auttamiselle. Ioana toimii oman päivätyönsä ohella vapaaehtoistyöntekijänä Cosoban koiratarhalla, jossa hänellä on vuokrapaikkoja pelastamilleen koirille. Samaan aikaan Ioana rakentaa miehensä kanssa pientä kotitarhaa rakenteilla olevan kotitalonsa pihalle.

Ioanalla on tavallisesti vastuullaan useita kymmeniä pelastettuja koiria, jotka ovat päätyneet hänelle tuttujen kautta, tai jotka Ioana on itse pelastanut pahamaineisilta kunnallisilta tarhoilta, joissa koirien olot ovat sanalla sanoen järkyttävät. Eräs Ioanan suojateista on suloinen Thomas, nuori uros jonka Ioana löysi hylättynä naapurikylästään huhtikuussa 2020. Thomas oli löydettäessä kovin surkeana, se oli heikko ja täynnä punkkeja. Thomas päätyi Ioanan ystävän luokse pienimuotoiselle kotitarhalle, jossa nuorukainen on hellän hoidon ansiosta reipastunut ja osoittautunut oikein iloiseksi ja mukavaksi koirapojaksi. Se on sosiaalinen paitsi ihmisten suhteen, myös erittäin taitava muiden koirien kanssa. Thomas on kohtelias ja osaa hyvin puhua koiraa lajitovereilleen. Rakastettava Thomas on mutkattoman oloinen koira, joka voisi sopia monenlaiseen kotiin rakastetuksi perheenjäseneksi. Sosiaalinen Thomas tuskin panisi hanttiin, vaikka kodissa olisi jo entuudestaan mukava koirakaveri odottelemassa.

Thomas on 35 – 40 cm korkea ja painaa 10 – 12 kiloa.

Päivitykset
19.9.2020
Upea Thomas saapui tänään Suomeen ja ikiomaan kotiin, jossa Tomppaa onkin odoteltu jo hyvä tovi. Ihanaa yhteistä matkaa Tompalle ja Tompan omalle ihmiselle.

22.5.2020
Siinä ei kauaa nokka tuhissut: Thomas on varattu ikiomaan kotiinsa, jossa häntä jo kovasti odotetaan saapuvaksi!

12.5.2020
Suloistakin suloisemman Thomasin ensimmäinen askel kohti omaa kotia on otettu, sillä Thomas pääsi Kulkurien adoptio-ohjelmaan!

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Thomas saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Thomas on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Yhteyshenkilö: Jenni Ankelo

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.