Päivitetty 22.03.2019

Kotia etsivä koira: TILLY


Syntymäaika: 2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta
Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Adina perusti One Rescue Association -yhdistyksen vuonna 2017, yhdistyksellä on tarha Cosobassa noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Se on yksi Kulkurien keskeisimpiä yhteistyötahoja Romaniassa. Kaikki kauttamme Suomeen saapuvat koirat kulkevat tämän tarhan kautta, jossa niille tehdään kaikki tarvittavat valmistelut lentoa varten. Tarhalla asuu useita satoja koiria. One Rescue Associationin tarha on kuitenkin romanialaisittain hyvä, sillä siellä on päivittäin eläinlääkäri, koirat hoidetaan ja niiden elinolosuhteita pyritään parantamaan jatkuvasti.

Kaunis mustavalkoinen Tilly asuu uroskoiran kanssa samassa häkissä ja tämä kaksikko tulee hyvin toimeen keskenään. He vaikuttavat melko tasavertaisilta, mutta uroksen tullessa nauttimaan rapsutuksista, Tilly hieman väistää tätä. Tilly vaikuttaa olevan hieman varautuneempi näistä kahdesta.

Vierailevia aktiiveja kohtaan Tilly on varsin kohtelias ja hyväntuulinen koiraneiti. Hänellä on hauska tapa hymyillä. Tilly tulee mukavan rauhallisesti ja häsläämättä ihmisten lähelle ja selvästi nauttii saamistaan rapsutuksista ja ihmisten läheisyydestä. Tilly on leikkisä ja innostettavissa myös leikkimään ihmisen kanssa. Tilly voisi viihtyä parhaiten perheen ainoana silmäteränä, mutta se tulisi todennäköisesti toimeen myös rauhallisen ja ystävällisen koirakaverin kanssa.

Tilly on arviolta 50cm ja 20 kg kooltaan.

Päivitykset uusimmasta vanhimpaan
22.3.2019
Ihana Tilly tuli mukaan Kulkureiden adoption-ohjelmaan etsimään ikiomaa kotiaan. Se olisi valmis lentämään Suomeen jo huhtikuun alussa, jos oma koti löytyy.

_________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Tilly saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Tilly on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Mari Jokinen

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa