Päivitetty 06.09.2020

Kodin saanut koira: URECHE


Syntymäaika: 2011-2012
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association/Cosoba)
kastroitu

 

Perustiedot ja tausta
Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Adina perusti One Rescue Association -yhdistyksen vuonna 2017, yhdistyksellä on tarha Cosobassa noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Se on yksi Kulkurien keskeisimpiä yhteistyötahoja Romaniassa. Kaikki kauttamme Suomeen saapuvat koirat kulkevat tämän tarhan kautta, jossa niille tehdään kaikki tarvittavat valmistelut lentoa varten. Tarhalla asuu useita satoja koiria. One Rescue Associationin tarha on kuitenkin romanialaisittain hyvä, sillä siellä on päivittäin eläinlääkäri, koirat hoidetaan ja niiden elinolosuhteita pyritään parantamaan jatkuvasti.

Ureche asuu One Rescuen tarhalla. Tämä herra suhtautuu ihmisiin ystävällisesti. Urechelle ruoka on hyvin tärkeä asia, hän ei ehkä olekaan aina saanut ruokaa tarpeeksi. Ureche vahtii ruokaansa toisilta koirilta, joka tulee ottaa huomioon, jos Urechen tulevassa perheessä on muita koiria. Ureche on haukkunut tarhalla jonkin verran, mutta ei jatkuvasti. Ureche etsii kotia, jossa hän pääsee rauhallisille kävelylenkeille perheensä kanssa ja sen jälkeen voi käpertyä rauhassa omaan petiin nukkumaan.

Ureche on hieman pötkylänmallinen koira, joten on tärkeää pitää hänen painonsa kurissa, jotta nivelet eivät rasitu.

Ureche on noin 40 cm ja 9 kg strategisilta mitoiltaan.

Päivitykset
5.9.2020
Ureche matkasi tänään kotiin ja suhtautui suureen muutokseen rauhallisesti ja tyynesti. Onnea yhteiseen elämään Ureche ja perhe!

21.6.2020
Ihana pappakoira Ureche saa hyviä juhannusuutisia: herra on varattu omaan kotiin, jossa häntä odotetaan jo kovasti.

8.4.2020
Ureche tulee mukaan Kulkureiden adoptio-ohjelmaan etsimään ikiomaa kotiaan.

________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Ureche saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Ureche on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Mari Jokinen

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.