Päivitetty 01.12.2016

Kodin saanut koira: MAYAJ (nyk. Maya)


Syntymäaika: Noin 6/2016
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
Ei steriloitu

26.10.2016
Mayaj on noin 4 kuukautta vanha narttu joka on löydetty eräältä pellolta. Mayaj ei olisi varmaan kauan pärjännyt yksinään ja tämä pääsikin Mihaela Soaren avulla ensin hoitopaikkaan ja myöhemmin Mihaelan luokse odottamaan sitä omaa kotia. Majaylla kävi uskomaton tuuri, sillä koti löytyikin ennätysnopeasti ja tyttö tuleekin Kulkurien sivuille suoraan varattuna koirana. Mikäli itse törmäät joskus sellaiseen koiraan joka vaan tuntuu siltä, että voisi olla se teidän perheen puuttuva palanen ja tämä sijaitsee jollakin Kulkurien yhteistyökumppanin luona, voit ilmoittaa mielenkiintosi suoraan Kulkurien yhteyshenkilölle niin voimme katsoa miten pystymme auttamaan.

1.12.2016
Mayaj saapui Suomeen ja oman perheensä pariin, 19.11.2016. Majay kulkee nyt nimellä Maya 🙂


Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaisuutta, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua. Mikäli koira tulee Suomeen steriloimatta nuoren iän vuoksi, tuleva koti sitoutuu steriloimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne steriloinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan yhteydessä yhdistykseen (yhteyshenkilöön) ennen sterilointia.

Mayaj saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna, rokotettuna, ulko- ja loishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Mayaj on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä terveyteen ja kustannuksiin.

Mayajn yhteyshenkilö on Mia Takolander

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.