Päivitetty 29.08.2016

Kodin saanut koira: ALADIN


Syntymäaika: 2006
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
kastroitu

 

31.03.2016
Suloinen papparainen Aladin odottaa tällä hetkellä omaa kotiaan Onevetin koirahoitolassa, joka sijaitsee Cosobassa noin 30 km päässä Bukarestin kaupungista. Dr.Adina, toinen Onevetin perustajista on löytänyt Aladinin sateisena yönä kadulta leipä suusssa.

Rauhallinen Aladin jännittää vieraita ihmisiä jonkin verran ja se on hieman hämmentynyt kaikesta metelistä ja hälinästä, mitä sen ympärillä tapahtuu. Tästä huolimatta lempeä Aladin antaa käsitellä itseään.

Aladin todettiin sydänmadon osalta positiivikseksi ja nyt herra siihen hoitoa. Sydänmadosta voit lukea enemmän tästä.

Painoa tällä herttaisella papalla on arvion mukaan noin 10 kg ja säkäkorkeutta 40 cm.

01.06.2016
Kulkurien aktiivit matkustivat jälleen Romaniaan ja 6.5 he vierailivat Onevetin koirahoitolassa, jossa monen muun koiran tavoin myös Aladin odottaa omaa kotiaan. Tästä herttaisesta papparaisesta saimme seuraavanlaisia kuulumisia:

Ihastuttava Aladin elää hoitolan pihassa vapaana monen muun koiran kanssa ja herra tuleekin todella hienosti toimeen toisten koirien kanssa. Tämä rauhallinen papparainen ei suutu edes siitä, kun pikkukoirat repivät sitä turkista. Aladin on luonteeltaan todella kiltti ja säyseä. Hoitolassa herra seurailee ihmisiä rapsutusten ja huomion toivossa ja Aladin onkin todella ihmisrakas ja ystävällinen. Suloisen Aladinin häntä heiluu koko ajan. Herra on nyt saanut tarvittavan hoidon sydänmatoon. Aladinin turkki on melko huonossa kunnossa ja tulevan kodin tuleekin sitoutua hoitamaan ja pesemään papparaisen komeaa turkkia säännöllisesti. Aladin on aivan valmis omaa kotiaan varten.

Lisätty uusia kuvia Aladinista sekä video.

22.8.2016
Aladin papparainen varattiin tänään omaan kotiinsa, jossa saa viettää ihania ja rentoja eläkeläispäiviä. Kiitos <3

28.8.2016

Aladin on nyt kotona. Pappa saapui 26.8.2016 ja on hiljalleen totutellut uuteen ympäristöön. Oma peti on mieluisa tällä hetkellä.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.
Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Aladin saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Aladin on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Aladinin yhteyshenkilö on Mia Takolander.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.