Päivitetty 03.12.2018

Kotia etsivä koira: ANNASTIINA


Syntymäaika: noin 11/2010
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Cosoba)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta
3.12.2018

Kodittomien koirien tilanne Romaniassa on todella surullinen. Arvion mukaan kodittomia on tällä hetkellä noin 5 miljoonaa ja luku kasvaa sterilointiprojekteista huolimatta, sillä koiria hylätään jatkuvasti eikä kaikille kodittomille ole turvallista suojapaikkaa. Kulkureiden yhteistyökumppani One Rescue Association yhdistykseen kuuluvaa Cosoban tarhaa ylläpitää eläinlääkäri Adina Vladutin miehensä Dragosin kanssa. Tarhalla asuu vaihtelevasti noin 350 koiraa, jotka odottavat oman kodin löytymistä.  Muun muassa ei-toivottuja pentuja hylätään tarhan läheisyyteen ja tuodaan tarhalle jatkuvasti.

Annastiina on haettu kunnalliselta koiratarhalta hyvin huonossa ja laihassa kunnossa turvaan Cosoban koiratarhalle. Mummokoiran vointi on kuitenkin kohentunut ja kotioloissa paranisi varmasti vielä lisää. Annastiina on jonkin verran häkkikaveriaan varovaisempi, mutta tuli heti tervehtimään ja antoi koskea. Ihmiset kiinnostivat kaikin puolin kovasti. Lyhyessä ajassa reipastui valtavasti ja häntä heilui. Adina sai paijata tyttöä josta tämä ihana pörröturkki nautti täysin siemauksin. Annastiina on rauhallisen ja tasapainoisen oloinen, jonka lisänä on kaunis ulkonäkö ja uskomattoman pehmeä turkki.

Säkäkorkeutta Annastiinalla on n. 60cm ja painoa hänellä on noin 25 kiloa. Ikää tällä hurmaavalla tyttösellä on jo n. 8 vuotta. Sopivin koti hänelle olisi rauhallisessa lähiössä tai taajamassa, kodissa jossa ymmärretään jo iäkkäämpiä koiria ja jossa elämäntilanne on vakaa.

Päivitykset
3.12.2018

Annastiina aloitti kodin etsimisen Kulkureiden adoptio-ohjelmassa.

_____________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Jos tiedät mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Annastiina saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Lady on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Annastiinan yhteyshenkilö: Mariia Nikkonen

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.