Päivitetty 10.12.2017

Kodin saanut koira: ANOUK


Syntymäaika: 2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloitu

 

Perustiedot
1.12.2017
Onevetin klinikka ja heidän ylläpitämänsä Cosoban tarha ovat yksi Kulkurien pääyhteistyökumppaneista. Tarhalla asuu jatkuvasti satoja koiria, jotka odottavat oman kodin löytymistä. Myös Hammaslääkärityttönä tunnetun Anoukin eläinlääkäri Adina löysi kadulta käydessään hammasääkärissä. Siellä muut koirat kiusasivat sitä, joten Adina poimi pikkuisen turvaan tarhalle. Anouk vaikuttaa mutkattomalta koiralta, joka tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja pitää kovasti ihmisistä, vaikka vieraat hieman jännittävätkin sitä.

Anouk on noin 25 cm korkea ja painaa noin 6 kg.

Onnekas Anouk sivuille suoraan varattuna koirana, paljon onnea kodille!

 

10.12.2017
Pikku pötkylä pääsi eilen lentämään ikiomaan kotiinsa!

 

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Anouk saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Anouk on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Tuuli Katainen

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.