Päivitetty 15.06.2022

Kodin saanut koira: ANSELMI PAPPA nykyisin Stan


Syntymäaika: 2010
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Carpe)
ei kastroitu


Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkuvaukseen adoptioprosessistammeoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta
28.04.2022
Carpe on lähellä Mitrenin kylää sijaitseva, romanialaisen Carmen Mandescun ylläpitämä tarha. Carmen on Kulkurien pitkäaikainen yhteistyökumppani ja Carpen tarha on rakennettu tiiviissä yhteistyössä Kulkurien kanssa vuosina 2016-2019. Carmenin ja Kulkurien yhteinen taival juontaa juurensa vuosien taakse:  ennen Carpea Carmen toimi Asociatia A Doua Sansan toisena perustajajäsenenä Glinan tarhalla, joka oli Kulkurien yhteistyökumppani vuodesta 2012 vuoteen 2016 asti. Carpen tarhan kantavana ajatuksena ovat olleet sekä Kulkurien että Carmenin eettiset ja kestävää kehitystä edustavat arvot: Carpella pyritään tarjoamaan koirille mahdollisimman hyvät oltavat ja perushoidon lisäksi huomiota pyritään kiinnittämään mahdollisimman paljon myös esimerkiksi arkojen koirien sosiaalistamiseen. Carpen tarhalla elää normaalisti 120-150 koiraa, sekä kissoja, joista kaikista huolta pitää tarhalla asuvat työntekijät, romanialainen pariskunta. Koronatilanteen vuoksi koirien määrä tarhalla on tällä hetkellä noin 190 koiraa.

Carmen ja Carpe ovat lisäksi yksi Kulkurien säännöllisistä yhteistyökumppaneista kohdemaan sterilointien parissa ja niin hänelle kuin meillekin on tärkeää tehdä jatkuvaa, kestävää eläinsuojelutyötä Romanian kodittomien koirien ongelman ratkaisemisen eteen, jotta yhtenä päivänä kodittomia koiria ei syntyisi enää niin paljon kodittomiksi.

Ajoittain koirien tarinat koskettavat enemmän kuin toiset ja Anselmi Papan tarina on ehdottomasti yksi niistä. Anselmi Pappa on asunut “omistettuna” koko elämänsä ajan. Vuoden vanhana se söin kanan ja sen vuoksi Pappa laitettiin elämään itseään painavamman ketjun päähän. Siinä ketjun päässä Anselmi Pappa eli yhdeksän vuotta. Kaksi vuotta se on elänyt ja odottanut mahdollisuutta uuteen elämään tarhalla.

Anselmi pappa töpöttää häkissä reippaana ja on kovasti ruuan perään. Ihmisiä kohtaan se on rohkea ja antaa hyvin käsitellä itseään. Papalla on arviolta säkäkorkeutta noin 25 cm ja painoa noin 3-4 kg.

Anselmi pappa on todella sympaattinen ja rakastettava pappa, joka vaikuttaisi olevan myös luonteeltaan ystävällinen ja kiltti.

Uskomattoman herttainen papparainen on onnekas, sillä sosiaalisen median kautta se sai valtavasti kotiehdokkaita ja näiden kotiehdokkaiden joukosta löytyi perhe, jonka luokse papparainen pääsee asumaan Suomeen. Anselmi Pappa saa vielä kokea elämässään millaista on elää rakastettuna perheenjäsenä omassa kodissa.

11.06.2022
Anselmi eli nykyään Stan saapui Suomeen.

28.04.2022
Anselmi Pappa on varattu omaan kotiin.

_________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Anselmi Pappa saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Anselmi Pappa on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Anselmi Papan yhteyshenkilö on  Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.