Päivitetty 28.03.2020

Kodin saanut koira: BAZI


Syntymäaika: 03/2019
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association, Cosoba)
kastroitu

 

 

 

Perustiedot ja taustaa:

2.3.2020

Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Eläinlääkäriklinikka OneVet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut OneVetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Adina perusti One Rescue Association -yhdistyksen vuonna 2017, yhdistyksellä on tarha Cosobassa noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Tarhalla asuu useita satoja koiria. One Rescue Associationin tarha on kuitenkin romanialaisittain hyvä, sillä siellä on päivittäin eläinlääkäri, koirat hoidetaan ja niiden elinolosuhteita pyritään parantamaan jatkuvasti.

Bazin vuosi 2020 ei alkanut kovin ruusuisesti, se hylättiin uuden vuoden aattona Cosoban tarhalle. Hän asuu tällä hetkellä ulkona samassa tilassa narttukoiran kanssa. Tämä reipas poitsu tulee mainiosti toimeen muiden tarhalla olevien koirien kanssa. Bazin ei kuultu vierailun aikana haukkuvan. Tämä energinen Herra kapuaa myös innokkaana ihmisten syliin ja selväsi nauttii ihmisten huomiosta ja läheisyydestä. Bazi antaa myös käsitellä itseään erinomaisesti.

Mutkaton, sosiaalinen, reipas ja iloinen, sellainen on Bazi. Hän onkin melko varmasti ollut aiemmin kotikoirana, niin valmiin oloinen hän on.

Bazi on kooltaan nyt noin vuoden ikäisenä 45cm ja painaa 10-12kg.

Päivitykset:

14.3.2020

Suloinen hurmuri Bazi ei kauaa ehtinyt adoptio-ohjelmassa olla kun se bongattiin. Bazi sai kodin Saksasta, onnea Bazille ja perheelle <3

2.3.2020

Reipas Bazi poika aloitti adoptio-ohjelmassamme oman loppuelämän kodin etsinnän.
——————————————————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Bazi saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Bazi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.  Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Anne-Mari Vihtonen

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.