Päivitetty 24.10.2019

Kotia etsivä koira: BOGDANA


Syntymäaika: 2017/2018
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Carpe)
steriloitu

Perustiedot ja tausta

23.7.2019

Carpen tarha on Bukarestin ulkopuolella oleva Carmen Mandescun ylläpitämä tarha. Carpen tarhan rakentaminen on yksi Kulkurien kärkihankkeista. Tarhalla työskentelee myös suomalainen Veera Nuri huolehtien Carpen noin sadan koiran jokapäiväisistä tarpeista.

Bogdanalla on aiemmassa elämässä ollut koti, mutta omistaja hylkäsi hänet kadulle. Carpen tarhalle Bogdana tuli kesäkuussa 2019.

Bogdana on energinen, sosiaalinen, kiltti ja hieman hössö mutta osaa myös rauhoittua ja nauttia rapsutuksista. Bogdanan ihana luonne tulee tavatessa hyvin esille vaikka ihmiset ja kiinni pitäminen välillä sitä hieman jännittävätkin. Nuoren koiran lailla Bogdana innostuessaan hammastelee pentumaisesti koirakavereita ja ihmisiä. Upea tapaus, joka tuntuu tulevan hyvin toimeen myös muiden koirien kanssa.

Bogdana sopii perheeseen, jossa hän saa huomioita, tekemistä ja puuhaa – eikä koirakaverin olemassa olo taitaisi haitata sitä lainkaan.

Bogdana on kaunis musta kippurahäntä valkealla rinnalla, tassuilla ja hännänpäällä. Kokoa Bogdanalla on noin 55-58cm ja 18kg.

Päivitykset

24.10.2019

Elämäniloinen Bogdana palasi etsimään omaa rakastavaa kotia. Bogdana on testattu multiresistenttien bakteerien suhteen ja tulos oli MRSA-positiivinen. Lisää aiheesta esimerkiksi täällä.

3.10.2019

Bogdana varattiin omaan kotiin, onnea Bogdana!

23.7.2019

Bogdana lisättiin Kulkurien adoptio-ohjelmaan.

__________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Bogdana saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Bogdana on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Bogdanan yhteyshenkilönä toimii Mari Tammenkoski

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.