Päivitetty 21.07.2021

Varattu koira: BORDEAUX


Syntymäaika: 05/20
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa ( One Rescue Association, Cosoba )
kastroitu

 

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin adoptioprosessin kuvaukseenluovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta
5.7.2021
Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Adina perusti One Rescue Association -yhdistyksen vuonna 2017, yhdistyksellä on tarha Cosobassa noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Se on yksi Kulkurien keskeisimpiä yhteistyötahoja Romaniassa. Kaikki kauttamme Suomeen saapuvat koirat kulkevat tämän tarhan kautta, jossa niille tehdään kaikki tarvittavat valmistelut lentoa varten. Tarhalla asuu useita satoja koiria. One Rescue Associationin tarha on kuitenkin romanialaisittain hyvä, sillä siellä on päivittäin eläinlääkäri, koirat hoidetaan ja niiden elinolosuhteita pyritään parantamaan jatkuvasti.

Viime kesänä joku hylkäsi kokonaisen ison pentueen tarhan portin eteen. Nyt pentueesta hakee kotia Bordeaux. Bordeaux on noin 55-60cm ja painoa löytyy 25kg. Osan tämän pentueen koirista on löytänyt kotinsa jo Saksasta ja sieltä on kuulunut hyviä uutisia, että sisarukset voivat sekä ovat sopeutuneet hyvin uusiin koteihinsa. Yksi veljistä on jo myös Suomessa ja on kotiutunut hyvin. Toinen veli odottaa kyytiä Suomeen eli hänetkin on jo varattu. Nyt vielä kotia on etsimässä tämä ihana Bordeaux. Adina tykkää tästä pentueesta tosi paljon ja toivoo kovasti tälle ihanalla tyypille jo kotia. Jonkin verran Bordeaux haukkuu, kun muutkin haukkuvat sekä kun haluaa huomiota ihmiseltä.
Päivitykset
21.7.2021
Bordeaux on tänään löytänyt oman perheensä. Paljon onnea koko porukalle!
5.7.2021
Bordeaux on otettu mukaan Kulkureiden adoptio-ohjelmaan ja etsii sitä omaa loppuelämänkotia!
———————————————————————————————————————-
Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Bordeaux saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Bordeaux on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin

Bordeauxin yhteyshenkilönä toimii: Minna Ahlfors

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa