Päivitetty 19.04.2018

Kodin saanut koira: CARRIE O


Syntymäaika: Noin 11/2017
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
Ei steriloitu

 

Perustiedot ja tausta
5.2.2018
Carrie O hylättiin yhdessä siskonsa kanssa suoraan Kulkurien yhdelle suurimman yhteistyötahon, Clinica Veterinara Onevetin tarhalle Cosoban kylässä. Tämä ei ole mitenkään tavatonta, sillä tarhalle on jo talven aikana hylätty reilu 60 pentua. Ja kevät on vasta tuloillaan.. Sisko Leia O varattiin suoraan omaan kotiin ja olisi hienoa mikäli siskokset saisivat lentää yhdessä Suomeen.

Carrie O ja Leia O ovat eläneet tarhalla eristyksessä muista koirista, johtuen heidän nuoresta iästään. Ne ovat tottuneet ihmisen käsittelyyn ja Carrie viihtyykin melko hyvin ihmisen sylissä, vaikka tilanne hieman vielä jännittääkin. Carrie on siskonsa tavoin kuitenkin reipas, iloinen ja luottavainen pentu. Siskokset ovat ikäarvion mukaan tällä hetkellä noin 3,5 kuukautta ja painoa näille on kertynyt sellaiset 1,5-2kg. Todennäköistä on, että kaksikko tulee jäämään pienikokoisiksi myös aikuisina.

Päivitykset

19.4.2018
Carriesta tuli Rita ja hän saapui oman perheensä luokse Suomeen 5.4.2018.

15.3.2018
Carrie varattiin tänään omaan kotiinsa ja pian tämä pieni tirriäinen pääsee oman perheensä luokse.

21.2.2018
Carrie odottaa yhä oman kodin löytymistä. Sisko Leia O lentää pian Suomeen.


Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkistemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.Carrie O saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna (mikäli ikä sen sallii), rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Carrie on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Mikäli Carrie tulee Suomeen steriloimattomana nuoren ikänsä vuoksi, tuleva koti sitoutuu steriloimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu omistajan niin halutessa steriloinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhteyshenkilöösi ennen sterilointia.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasti sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Carrie O:n yhteyshenkilö on Mia Takolander

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.