Päivitetty 19.11.2018

Kodin saanut koira: CHIO


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Roxana Deissima)
steriloidaan

 

Perustiedot ja tausta

2.10.2018
Roxana Deissima on toiminut aktiivisena eläinsuojelijana vuodesta 2007 alkaen. Roxanalla on usein 5-7 koiraa kotonaan, jotka ovat adoptiokelpoisia ja etsivät omaa kotiaan. Useimmiten koirat päätyvät Roxanalle teiden varsilta, kun hän matkaa Bukarestin ja kotikylänsä väliä. Roxanalla on myös koiria yksityisillä tarhoilla ja hoitokodeissa. Yleensä näitä koiria on noin 15 kerrallaan. Roxana myös ruokkii isänsä kanssa kahta hyvin arkaa koiralaumaa kotikylänsä lähellä. Roxana pelasti Chion kesällä 2018, kun se meinattiin hylätä metsään seitsemän pentunsa kanssa jonkun paikallisen henkilön toimesta. Chio on nyt yksityisellä koiratarhalla, missä Roxana pitää koiriaan.

Chio vaikuttaa rauhalliselta ja tasapainoiselta koiralta. Se on kiltti ja antaa ihmisten hienosti käsitellä itseään. Se on sosiaalinen ja se viihtyy niin urosten kuin narttujenkin seurassa, kovin leikkisä persoona Chio ei kuitenkaan ole. Chion ei kuulla haukkuvan tarhalla, vaikka muut koirat haukkuvat.

Chio on kooltaan noin 40cm korkea ja se painaa 11kg.

 

Päivitykset

19.11.2018
Cho on saanut kodin Saksasta, onnea Chiolle ja perheelle.

2.10.2018
Suloiselle Chiolle lisätty uusia kuvia. Lisäksi Chion neljä energistä pentua Kiwa, Kenya, Bonbo ja Dinbo ovat aloittaneet kodin etsinnän adoptio-ohjelmassa.

11.9.2018
Chio on aloittanut kodin etsinnän adoptio-ohjelmassa.

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Chio saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Chio on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Chion yhteyshenkilö: Taru Partanen

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.